Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért jó ha az emberek...

Az miért jó ha az emberek üzenetben a szavak végére egy plusz h betűt írnak? pl: nah, jah

Figyelt kérdés
2024. febr. 22. 07:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Primitív ostobaság.
2024. febr. 22. 07:10
 2/15 anonim ***** válasza:
39%
Mert esetleg ez tükrözi azt, ahogy ő beszél. Szerintem nem ritka hangsúlyozásnál egy extra "h" hang.
2024. febr. 22. 07:18
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Senki nem beszél úgy, hogy "nah" meg "jah", 2-es!
2024. febr. 22. 07:23
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Én is néha így írom, de én nem érzem magam ettől primítvnek. Érdekes, hogy emberek milyen jelentéktelen dolgokra ragasztják rá, hogy ciki és prmitív..És akkor csodálkozunk, hogy ennyi ember megfelési kényszerben szenved és szorong...
2024. febr. 22. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
Hát saját magát senki nem érzi primitívnek! Nem is az ő dolga! Az ő dolga az lenne, hogy ezt meghallja. De nem hallja ...
2024. febr. 22. 07:43
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
A plusz "h" betűvel általában sóhajtást fejeznek ki.
2024. febr. 22. 08:00
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
#4 Egy normális értékrenddel rendelkező ember nem döngöli földbe a másikat ilyen szavak használata miatt.Nem kezeli le és nézi le a másik embert ismeretlenül, csak azért, mert a nah és a jah szavakat használja a na és a ja helyett. Szóval igen, tök logikus a gondolatmeneted..
2024. febr. 22. 08:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Vagyis #5
2024. febr. 22. 08:02
 9/15 anonim ***** válasza:
47%
Bárcsak ez lenne a legnagyobb hiba! Ez is zavar, de még jobban az el mentem, meg beszéltem, valamilye, semmilye...
2024. febr. 22. 08:06
 10/15 anonim ***** válasza:
24%
Már nem azért, de itt nem arról van szó, hogy extra h-kat írnak, ezek más szavak lennének h nélkül. Először is külföldi, angol eredetű kifejezések, amiket főleg chatben használnak. A jah gyakorlatilag yeah, igent jlent, a nah meg nemet (a na nem egyenlő ezzel). Részemről ezek kevésbé kategórikus, kissé "lágyabb" igen/nem-nek felelnek meg, ahogy valaki írta benne van az a "sóhajtás".
2024. febr. 22. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!