Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Facebookon bejelöl, de ha...

Facebookon bejelöl, de ha találkozunk nem köszön. Valaki elmagyarázná ezt a viselkedést/embertípust? :D

Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Egy csomó ember jelölt meg, akit az utcán nem ismernék meg. Valószínűleg felajánlott nekik a FB, és mivel tényleg ismernek, hát bejelöltek. Ennyi, nem kell túlgondolni.
2024. febr. 18. 01:35
 12/14 anonim ***** válasza:

gondolom egy helyen laktok, vagy haverok vagytok

hát ha neked nem köszön, akkor másnak se szokott. ő ilyen.

2024. febr. 18. 04:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Okoskodó vagy megkeseredett.

Nem vagyok pszichológus. Szerintem lehet ez családból hozott minta is. Pl egyke gyereknél jellemző, hogy a szülő túlságosan felmagasztalja, akár a képességei ellenére is. Ebből gyakran ered felsőbbrendű viselkedés. Amíg nem akad emberére, aki ezzel olyan szinten szembesíti, hogy a tudatáig hatol, addig ilyen.

Sok élethelyzet okozhatja. Olyan emberek, akiknek nincs különösebb sikerélmény vagy örömforrás az életében,azok hajlamosak arra, hogy abban keresik az önigazolást, hogy különbek másoknál. Aki valami miatt kiegyensúlyozott, annak nem kell ez a fajta pótlék arra, hogy kiegyensúlyozott legyen. Ha boldog vagy valamitől, akkor sokkal toleránsabb vagy és nem csinálsz bolhából elefántot.

dec. 5. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocs, ezt nem ide szántam. Nem is értem, hogy került ez alá a kérdés alá. 13-as voltam.
dec. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!