Miért van manapság egyre több lánynak/nőnek OnlyFans profilja?
Szerintem ez olyan szánalmas. Nem egy ilyen profilt láttam már, de mégis ki fizet azért havonta, hogy semmitmondó gagyi hétköznapi posztokat nézzenek? A netes kurvlkodás meg már csak hab a tortán.
Tudom, ő dolguk, semmi közöm hozzá, de ti mit gondoltok erről a jelenségről?
Mivel saját maga választotta, az ő dolga. Azok miatt kéne aggódni, akiket elrabolnak, és az akaratuk ellenére erőszakolnak napi szinten.
De arról nem is beszélünk, mert ők a "helyükön vannak", ugye. Ők nem profitálnak, egy nőnek soha sem szabad profitálnia, őt csak használni lehet. Ahogy van beleszólása a sorsába, meg hogy mikor oszt meg magáról mit, megjelenik az álaggódás és a gyűlölködés.
Nekem te ne döntsd el, hogy részemről mi valós és mi álaggódás, köszi!! Egy darab húsként árulva magukat, komikus a női méltóságról beszélni. Saját magukat alacsonyítják le. Nyilván jól előkészített társadalmi elkorcsosulás hatására.
Ez is egyfajta kizsákmányolásuk, csak önként dugják hurokba a fejüket.
22
Nagyjából azok a nők sem különbek, akik pár naponta, hetente idegen pasival, pasikkal dugatják meg magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!