Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van manapság egyre több...

Miért van manapság egyre több lánynak/nőnek OnlyFans profilja?

Figyelt kérdés

Szerintem ez olyan szánalmas. Nem egy ilyen profilt láttam már, de mégis ki fizet azért havonta, hogy semmitmondó gagyi hétköznapi posztokat nézzenek? A netes kurvlkodás meg már csak hab a tortán.

Tudom, ő dolguk, semmi közöm hozzá, de ti mit gondoltok erről a jelenségről?

2024. febr. 17. 12:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%

Mivel saját maga választotta, az ő dolga. Azok miatt kéne aggódni, akiket elrabolnak, és az akaratuk ellenére erőszakolnak napi szinten.

De arról nem is beszélünk, mert ők a "helyükön vannak", ugye. Ők nem profitálnak, egy nőnek soha sem szabad profitálnia, őt csak használni lehet. Ahogy van beleszólása a sorsába, meg hogy mikor oszt meg magáról mit, megjelenik az álaggódás és a gyűlölködés.

2024. febr. 17. 18:57
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Nekem te ne döntsd el, hogy részemről mi valós és mi álaggódás, köszi!! Egy darab húsként árulva magukat, komikus a női méltóságról beszélni. Saját magukat alacsonyítják le. Nyilván jól előkészített társadalmi elkorcsosulás hatására.

Ez is egyfajta kizsákmányolásuk, csak önként dugják hurokba a fejüket.

2024. febr. 17. 19:09
 23/24 anonim ***** válasza:
86%
Szeritnem ez azért a nők elenyészően alacsony töredék százalékát érinti csak. Egyáltalán nem általános az, hogy egy nőnek onlyfansa van.
2024. febr. 18. 00:28
 24/24 anonim ***** válasza:
75%

22

Nagyjából azok a nők sem különbek, akik pár naponta, hetente idegen pasival, pasikkal dugatják meg magukat.

2024. febr. 18. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!