Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez a megmagyarázhata...

Miért van ez a megmagyarázhatatlan érzés? És vajon ő is érzi ezt?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel mi régen,flörtöltünk de fére ment a dolgok annyiba maradt.

Olyan erős köteléket éreztem iránta hogy ha nem velem van ez hanem mas meséli én kiröhögöm. Olyan érzésem volt hogy mi össze tartozunk egy láthatatlan kötelék van köztünk,bele néztem a szemébe és mintha össze kapcsolódtunk volna,mintha a szemeink beszélték volna egymással egy pillantás alatt. De szerintem ezt ő is érezte vagy nem tudom mert mar nem ugy néz ram, de mégis másképp.. de mar érzem hogy elvesztettem távol van tőlem mégis közel. De ő az egyetlen aki észre veszi rajtam ha van valami bajom,ha valami bánt. Észre veszi és megkérdezi hogy mi bánt..

Mikor milyen a kedvem.

febr. 17. 05:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szelerem ilyen
febr. 17. 06:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Örök hiányérzet, bármilyen boldog vagyok is egyébként. Ugyenez.
febr. 17. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak csodák.

Azt, hogy ő is érzi-e ezt, talán tőle kéne megkérdezned.

Persze a szemek elég beszédesek tudnak lenni! Én egyértelműen a szívemre hallgatnék. Azt kéne inkább megkérdezni tőle, hogyan tovább.

febr. 17. 07:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szoktad még látni? Milyen gyakran találkoztok? Valamelyikőtönek van valakije?

Ez amit leírtál, hogy összevillanyozódik a szemetek szerintem azt jelenti, hogy nagyon is megvan az egy hullámhossz köztetek, hasonlóan gondolkoztok, egymásra tudtok hangolódni és összhangban vagytok. Ez egy nagyon érdekes jelenség, én még ezt nem nevezném szerelemnek, de mindenképpen egy jó kiindulópont, hogy azzá váljon.

Ha megrekedt a dolog, kérdés, hogy vajon miért. Gondolom van nyomós ok, ilyenkor ez egy elvarratlan szálként lóg a levegőben egy darabig, aztán majd idővel elhal, mert az ember tudomásul veszi a nyomós okot, ami miatt nem lehet tovább vinni a dolgot. Ez azért sok idő, mert mindig ott marad a mi lett volna ha érzés az emberben. Szerintem te most ezt érzed, mert egy olyan dolgot tapasztaltál vele, ami nem kivitelezhető bárkivel. Nekem is volt ilyen már, hogy összenézek valakivel és tudom, hogy tudja miről szólt az összenézés.

Hogy ő is érzi e, azt onnan tudod megállapítani, hogy ha valamennyire ismered az illetőt, akkor azért tudod, hogy milyen az észjárása, hogyan gondolkodik általánosságban. Nekem pl az egyik munkatársammal volt ilyen valamelyik nap, na nála tutira biztos vagyok benne, hogy látta, tudja, érezte. Mert már ismerem. Régebben egy boltos fickóval volt ilyen, őt nem ismertem nagyon, csak néha nála fizettem. Azóta se tudom mit gondolhatott a villanyos összenézésünk után, de már teljesen "visszavonult".

febr. 17. 08:06
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Na, ezt hívják kémiának! Ritka jelenség,annak ellenére, hogy minden kamasz emlegeti.
febr. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!