Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy párkapcsolatban normális...

Egy párkapcsolatban normális a veszekedés?

Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Időnként normális. Rendszeresen nem.
2024. febr. 14. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Számomra nem pálya olyan kapcsolat ahol nem lehet értelmes emberi lények módjára megbeszélni a nézeteltérést. Nem kell “leszedált szerzetes”-nek lenni nyilván, de egymás sértegetése, hisztéria és üvöltözés nem old meg semmit.

2024. febr. 14. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Én nyugodt vagyok, épp ez az, hogy belőlem maximum szakítóok tudja kihozni az ordibálást, vagy az, amikor már halálosan elegem van a másikból. Akkor ordibáltam valakivel utoljára kapcsolatban, amikor rá max pár hétre vagy annyira sem szakítottam vele.

Ez nem megjátszás, nem mindenki annyira indulatos eleve, mint mások és nekem nem is tetszene egy olyan pár, aki könnyen felkapja a vizet. Nem ilyen embert keresek.

2024. febr. 14. 15:11
 14/16 Noren1989 ***** válasza:
A veszekedés nem. A vitàzàs annàl inkàbb.
2024. febr. 14. 16:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Oke,koszi mindenkinek
2024. febr. 14. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha sűrű, akkor nem.
2024. febr. 14. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!