Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lehet fontos valakinek,...

Miért lehet fontos valakinek, hogy egy barátjának milyen autója van?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hetekben cseréltem le a BMW-m egy Suzukira az olcsóbb fenntarthatóság reményében. Pár barátom viszont szóvá tette, hogy nem vagyok normális, meg eddig én voltam a "BMW-s ismerős". Most gondolom a körükben elvesztettem ezt a titulusomat, és megromlott a kapcsolatunk is. Nem keresnek, nem válaszolnak. Én úgy gondolom, hogy az ilyen "barátok" jobb is, ha nincsenek, viszont azt nem értem, hogy miért egy autó márkájáról ítélnek meg egy embert. Több, mint 10 évnyi barátság után engem ez érdekesen érintett, viszont abból a szempontból nem bánom, hogy most valóban megismertem őket, hogy milyen emberek.

febr. 13. 15:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Társaságban csak nekem volt BMW-m. Mindenki más Audi, viszont egyik se fiatalabb 15 évnél. Ők úgy vannak vele, hogy prémium autók, de nem hiszik el nekem, hogy csak voltak. Több motorolaj fogy, mint gázolaj és a karosszéria elemek is össze-vissza állnak. De nekik mindegy. Az embléma a fontos az autó elején.
febr. 14. 08:28
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
cool story bro
febr. 14. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!