Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A transz nőket jobban utálják,...

A transz nőket jobban utálják, mint a transz férfiakat, vagy egyformán?

Figyelt kérdés

2024. febr. 11. 18:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
#10: ha "ezért" helyett "ezért is"-t írok, akkor nem kötsz bele? Tudom, miről van szó, csak írtam egy magyarázatot, amit megerősítettem azzal ,hogy egy másik jelenséggel is párhuzamot vontam le.
2024. febr. 11. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy korábban írták, ilyen társadalmakban nehezebb tolerálják az MTF transzokat, mint fordítva.

Ettől függetlenül nem árt elfelejteni, hogy a magyar egy borzasztóan elmaradott társadalom, és ez látszik a melegek vagy transzneműek elfogadásán is, vagy azon, hogy 14 éve fidesz van.

A többség egy nagyszájú, lepukkant proli.

2024. febr. 11. 20:14
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

Inkább csak ők az arcai ennek a mozgalomnak, míg a transz férfiak, és a problémáik le sincsenek kb sz.rva.

De ha megnézed mondjuk hogy a magasabb hivatalokat betöltő transzok között hányan transz nők, és hányan transz férfiak, akkor majdhogynem mindegyikük transz nő, szóval kiváltságokat inkább pont hogy ők kapnak.

(lásd: [link]

2024. febr. 11. 20:26
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
Sztem gazabb egy nonek oltozo pasi, mint egy pasinak oltozo no. Utobbibol am is sok az eleg "unisex" oltozkodesu
2024. febr. 11. 20:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, a 7-es nagyon jól megfogalmazta! A 13-as pedig nagyon érdekeset írt, ennek vajon mi lehet az oka??😲
2024. febr. 11. 22:03
 16/20 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem igen, egyrészt a transz nők általában feltűnőbbek, sok transz férfiról nem is tudnák megmondani, hogy valaha nőként élt. Másrészt van ebben valami, hogy a maszkulinitás jóval törékenyebb valami, mint a nőiesség, ezért van, hogy a férfiak kevésbé elfogadóak egy nőiesnek titulált férfival szemben, mint egy férfias dolgokat csináló nővel szemben. Ha egy transz nő megválik a maszkulin dolgaitól, mert nő szeretne lenni, az kb. ilyen szentségtörés a férfiak szemében. Míg ha valaki nőből lesz férfi, azt észre sem veszik.
2024. febr. 12. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Kb 1 hét tiltást ér mindenhol a véleményem a tranyókról, legyen bármi is az alapanyag.

A melegeket,leszbiket, biket, még úgy ahogy meg tudom érteni, de a többiekre bizony ráférne egy kiadós beszélgetés valami pszihomókussal.

2024. febr. 17. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a "tranyók" nem egy hanem kettő pszichológiai szakemberrel kell beszélniük és papírt szerezniük bármi beavatkozás elött? Kiadós beszélgetést...
2024. febr. 17. 21:09
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

#18 szóval ha egy fiú nőnek érzi magát az tök oké, de ha én Napóleonnak akkor menjek a vigyorgóba ugyi?Pedig végtére is mindkettő disszociatív személyiségzavar

Baakki olyan szépen fogalmaztam meg, lehet nem is tiltanak :D

2024. febr. 17. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Transzneműség és nemi diszfória az egy kategória. Skrizofrénia az másik kategória. Disszociatív személyiségzavar az pedig harmadik kategória. Azért ne mossuk össze ezt a 3 nagyon különböző dolgot, mert még a végén tudatlannak fognak tekinteni mások.

Amúgy meg nem oké egyik sem, mind a három kemény szenvedésekkel jár. Kettőt diagnosztizáltak nálam, nem ajánlanám senkinek sem.

2024. febr. 17. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!