Hogyan tudnék lelkileg erősebb lenni, hogy ne viseljen meg a szüleink eltávozása? Hogyan értsem meg, hogy az élet természetes része, hogy meghalunk?
lehet, hogy rossz kategóriába írok, nem tudom, melyikbe kéne.
Nagyon stresselek és napokon át tartó gyomorgörccsel élem napjaimat, mióta tudom, hogy egyik szülőm nagyon beteg és ki tudja hova tovább. Egyik szülőmet már elvesztettem, a másikat nem szeretném. Lelkileg össze vagyok roppanva, és ez kihat a mindennapokra.
Viszont azt is tudom, hogy biztos hogy van rá mód, hogy ha megértem, hogy az ember alapjába véve halandó, és ez az élet körforgása, akkor jobban el tudnám fogadni anyukám elvesztését.
Leírni le tudom, de érezni nem.
Van bármi, mód, ötlet, terápia, könyvk film, cikk, bármi, ami tudna a fejemre és szívemre hatni?
Ezt hit nélkül szerintem nem nagyon lehet feldolgozni. Mégis kinek vigasz az, hogy így kell lennie?!
Esetleg az új család adhat enyhülést. Házastárs, gyerekek.
van több gyermekem és az sem segít. Tudom az eszemmel, hogy gödörbe kerültem. Igen, gondoltam gyászban járatos pszichológusra is.
Köszönöm, hogy írtatok amúgy
Nekem a Dokik sorozat egy-egy jelenete segít ebben, mint pl. ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!