Miért "építenek" le a nők?
Sziasztok!
Szerintetek miért van az ,hogy egy férfi ember (jelen esetben jómagam)
egyedül tök jól megvan anyagilag stabil , építi a jövőjét , tele álmokkal és tervekkel amikből jócskán megtudott valósítani szingliként , ha összekerül egy nővel szöges ellentéte lesz? Tehát 27 évesen mind a 3 eddigi komoly kapcsolatomban elvesztettem minden pénzem , megtakarításom az álmaim stb.. sokszor adósságba vertem magam és a caőd szélére kerültem mind a 3 kapcsolatomban. Félre értés ne essék valószínüleg van kivétel ahol építik a rombolás helyett egymást a felek ,de nekem sajnos nem ez a tapasztalatom. Mi lehet ennek a lélektana? Azt gondolom egy ideális világban közösen építeniük kéne egymást a feleknek de mégsem ez a tapasztalat. Fordított esetben is ezt hallom ,hogy a férfi leéli a nőt majd tovább áll. Ismerettségi körömben volt olyan is ,hogy leépítették a párjaik a feleket majd gondolták megpróbálják ők ketten akik inkább építenének és a vége ugyan ez lett. Két álmait feladó eladósodott ember . Tényleg erről szólnak a párkapcsolatok manapság ,hogy a másikat kiszipolyozva tovább állnak a felek ? Nem vagyok se incel se nő gyülölő ,de így mi értelme párkapcsolatban lenni a mai világban?
Befolyásolható vagy. Ésszel kell szeretni.
Nem elég, hogy neked van, a másik mit hoz a kapcsolatba? Le kell fektetni a kereteket.
Most mit mondjak arra aki 3x-ra is el követi ugyanazokat a hibákat?
Normális nőt kell keresni,gyorsan ki derül az mindenkiről hogy
merre akar evezni és mennyit hajlandó bele tenn ia közös életbe,nem csak anyagilag értve.
"Tehát 27 évesen mind a 3 eddigi komoly kapcsolatomban elvesztettem minden pénzem , megtakarításom az álmaim stb.. sokszor adósságba vertem magam és a caőd szélére kerültem mind a 3 kapcsolatomban."
Hogyaf*szomba történt ez? Mind a 3 esetben aranyásókkal kezdtél? A csaj rávett, hogy vegyél fel hitet, és lelépett a pénzzel? Vagy te utaltad át neki? Vagy egzotikus utazásra mentél vele hitelből?
Nekem is voltak kapcsolataim, de annyira soha nem voltam vak, hogy ne vegyem észre, hogyha lehúzásszagú volt az egész...akkor az addig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!