Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felnőtt nőket miért hívnak...

Felnőtt nőket miért hívnak kislánynak?

Figyelt kérdés
Elég degradáló.
febr. 11. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Annak hív aminek akar, ha sokat pampogsz még ki is rugat xd
febr. 11. 10:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Biztos kirúgat egy mezei dolgozó 😂😂😂 nem ő a vezérigazgató :D

A hangsúly volt elég lekezelő.

febr. 11. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Pfejj de gyűlölöm ezt.

Huszonéves vagyok én is és merőben más az, mikor a 70+-os néni a szomszédban kislányomnak hív, vagy egy pl. anyukám szólít így, meg mikor valami probléma adódik a munkahelyemen, és a mélyen tisztelt söpredék ügyfél inkább otthagy, és azt mondja a tőlem egyébként fiatalabb, de férfi kollégámnak, hogy "a kislány itt a szomszédasztalnál ezt meg azt mondta". Az ilyennek lóf.szt a seggébe, de egyébként úgy is kezelik utána a munkatársak, szerencsére összetartó a csapat. Az a baj, hogy én nem is tudok elképzelni erre frappáns választ, általában hagyom, hogy a munkatársak védjenek be, mert ha én kezdem el kikérni magamnak az egyértelműen tiszteletlen, lenéző viselkedést, akkor is én válnék nevetség tárgyává.

febr. 11. 17:07
 14/15 anonim ***** válasza:
37 éves vagyok és én is (kis)lányok hívom a ~18-20 éves munkatársaimat. Semmi lenézés nincs ebben. Egyszerűen csak olyan kis gyerekek még, kinézetre is és gondolkodásmódra is. Nem tudnám azt mondani rájuk, hogy nők.
febr. 16. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Rám az egyik gyakornoki helyemen rendszerint kislányként hivatkozott a mentorom (40-es nő), de érdekes módon ott sosem vettem zokon, valószínűleg azért, mert mindig kedvesen, szeretettel telve nyilvánult meg. Az utcán, vonaton, sehol nem veszem zokon, ha lekislányoznak (sőt, azért így a harminchoz közel ez már bók is tud lenni), de ha kíséri ez a degradálni próbáló attitűd, amire a 13-as válaszomban próbáltam rávilágítani, attól a hideg ráz.
febr. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!