Miért mindig engem találnak be az agresszív, bunkó emberek?
Altalanosan feltett hulye kerdes.
Visszakerdezek: konyvtarban is kotekednek veled?
Mintha csak én írtam volna kérdést, én ugyanígy vagyok mint te, kérdező.
#1 lehet mások számára ez hülyeség meg hihetetlen, de engem is rendszeresen betalálnak és nem balhés helyeken megyek, hanem random megállítanak az után menés közben, buszmegállóban odajönnek..
Alacsony az energiaszinted. Emeld tobb sporttal (aerob sportok is) , egyel egeszsegesen. Az allatvilagban az omega (a falka sorrend hatuljan levo egyed) latja el ezt a szerepet.
Emelj sulyt melle. Huzd ki magad. Ahogy no az edzessel az onbizalmad,ugy lesz egyre kevesebb ezekbol. Talalj ki uj hobbit uj barattal. Az onbizalomhiany is bevonzza ezeket.
#6 és ha nő az áldozat?
3-as válaszoló vagyok, nő vagyok és rendszerint megtalálnak az idióták, agresszív emberek az utcán, de én nem akarok izmos lenni. Kihúzom magam mindig, nem szoktam összegörnyedve se menni.
Engem akkor találtak meg ennyire sokan ilyesfajta emberek, amikor olyan alacsony volt az önbizalmam, hogy kilométerekről lerítt rólam. Nem mondom azt, hogy veled, Kérdező, is ez a helyzet, csak érdemes elgondolkodni, hogy esetleg nem a kisugárzás-e az, ami világítótoronyként vonzza őket.
Sportolni kezdtem, egyebek miatt nőtt az önbizalmam, és közben egyre kevesebbet környékeztek meg ilyenek.
Ennek semmi köze a bevonzáshoz, egyszerűen aki gyengének tűnik, azt megtalálják a bunkó, frusztrált prolik.
Én meg hosszúhajú, femininebb férfi vagyok, pár hónapja pl. tinisrácok szóltak be, mondjuk amikor visszaszóltam, már inkább hagyták az egészet.
szálkáson izmos vagyok, és érdekes, amikor jobb időben pólóban vagyok, nem szoktak kötekedni, mert látják h sportos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!