Nagyon deviáns vagyok, ha buszon, héven, stb. nem nyomkodom a mobilom?
Nezd fel mi a devians szo jelentese elobb, majd utana kezdj pszichologust felhivni, mert ez nem normalis, hogy nem koveted a tarsadalmi szokasokat es nem fogsz beilleszkedni. Mar a 30 - 40 evesek is ezt csinaljak. Max az oreg 70 - 90 eves panaszkodik erre, de mar ok is egy kicsit tableteznek, attol fuggetlenul meg mindig szidjak oket.
Lehet pszichiatria is kell majd neked, beallitsak a gyogyszert.
Ha mindenki a mobiljával foglalkozik, akkor ki foglalkozna veled?
Másrészről legalább nem könnyíted a megélhetési telefontolvajok „munkáját”.
5
ezert van nekem nyomogombos 2002-es szeru telom. csak sms vagy hivas. persze van hatrany mert sok helyen pl banknal azt hiszik tudok QR kodot olvasni, haaaaat. ja a szememmel latom de a telo... ilyenkor mondom neki, hogy hat broder... es eloveszem a telefonom es megmutatom neki. Ilyenkor o is vakarja a fejet mert akkor jon a papirmunka, kollega egyeztetes, meg ugye egyetemeken is valamikor pont jar ha kerdesre valaszt adsz es jot - igen csak QR kodot ad meg a tanar nem linket. Szoval ja. En nem is tudok jatszani rajta mert meg a kigyo sincs fenn. Valami autos jatek van de olyan benan hogy inkabb kinezek a fejembol. Ja meg notesz sincs. Erre regi forumokra mentem vissza, azt irtak, hogy SMS-t irjak de ne legyen cimzett majd lepjek ki es elmenti "draft"-kent. Es valoban. A terhely meg a masik gond, mebibyte ban merheto, de amugy lehet 32gb-ig egesziteni meg zenet hallgatni .. fos minosegben. De amugy jo minden, telefonal, SMS, notesz. Kesz. Setalok este? c-ok jonnek pillangokes a torkomhoz, eloveszem a telomat atkutatnak nincs semmi mas nalam, mert penztarcat sem viszek ha nem olyan utra megyek es nem este. Max kirohognek es elmennek mert "semmi hasznom".
Hát! lesz mit behozni! :D a teknika fejlődik!
Én falusi vok, nem viszem sehova mert lehet összetörném stb. ha a közeli városba megyek oda a munkás telóm viszem, annak mindegy mi lesz vele, csak a telszámok el ne vesszenek.
Mióta megvan a okos mobilom alig volt nállam.
Én is szoktam, nézem a szép tájat. Szeretem a természetet.
Inkább max benyomok zenét, aztán elrakom a telót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!