Ki mit tart fontosnak az életében?
Bárkinek az őszinte, és kötetlenül leírt véleménye érdekel azzal kapcsolatban, hogy kinek mi fontos, mi motiválja az életben?
Az én motivációm.: Barátok, munka, utazás, relax a természetben.
Ki mit tart fontosnak az életében?
Az egészséget, a céljaim elérését, a családot, a párkapcsolatot, a jó munkahelyemet, az utazást, a pénzt.
Nekem első az egészség. Ha az nincs, akkor semmi mást sem tudsz úgy élvezni az életben.
Az életem jelentős részét a munka teszi ki.
Fontos a család és a legközelebbi barátok. Nélkülük nem is igazán lenne értelme az életnek.
Legfontosabb elfoglaltságom az olvasás.
1. az Egészség (mamám mondta mindig, csak Egészség legyen, a többit megvesszük :)
Utána, család, stabil munkahely, lakás, stabil anyagi háttér.
Motiváció: család, a gyerekeim :)
Jelenleg elégedett vagyok az életemmel :)
Egészséget, (anyagi) biztonságot, boldogságot, kihívásokat és célokat, minőségi emberi kapcsolatokat (főleg a családot) tartom fontosnak, valamint fix munkahelyet és lakhatást.
Nálam az a motiváció, hogy belátható időn belül elérjem azt az életszínvonalat, amit magamnak elképzeltem, reális kereteken belül persze, illetve majd, egy nap, a saját családomnak is. Meg persze a boldogság is, ami nem igazán van most jelen az életemben, de igyekszem ezen változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!