Szerintetek mik a leggyakoribb hazugságok, amiket itt írnak az emberek magukról?
- Leír horrorisztikus történeteket, amiben kizárólag a másik fél a hibás mindenben.
- Sokórás szexmaratonok, 4-5 orgazmussal, mindezt naponta ismételve.
- Boldog, nyugodt, elégedett élet, miközben az írásából süt az indulat, frusztráció és idegbetegség :D (igen, ez a kedvencem)
- Nettó 700 ezer feletti bérekről kinyilatkoztatások (és mindenki aki ez alatt keres szerinte balek), mindezt úgy hogy íráskép és szóhasználat alapján sokkal inkább minimálbérre tippelnéd.
- Ő aztán mindig mindent megtett a kérdéses probléma megoldása érdekében, csak állandóan azok a fránya körülmények szabotálják, és persze a többi ember.
- Nem tudom miről beszélsz, én még erről sose írtam ki kérdést, most vagyok itt először.
-Testrész méretek
-"1 millió felett keresek havonta", bónusz, ha egy szusszal beszól mindenkinek, aki ez alatt keres.
-munkahelyükről, beosztásukról is jócskán vannak itt ferdítések, álmodozások (utóbbival nincs gond, amennyiben reális kereteken belül történik, és nem kezd álomvilágban élni az illető)
-Mindig a másik a hibás, a kérdezőben sosincs semmilyen hiba, ha akárcsak utalni is merünk arra, hogy nincs tökéletes ember, rögtön elküld minket melegebb tájékra.
-A bebiflázott propaganda szövegek sem semmik azért :D
-Vagy, mikor felmerül, hogy a kérdező többször feltette a kérdést, és páran már linkeltek is azokból, a következő a válasz érkezik: "az nem én vagyok, ez az első kérdésem, ne rágalmazz!/ most vagyok itt először, szállj le rólam, jelentelek!".
"Orbán jót akar"
Mér, mi ebben a hazugság? Nem akar jót? Jót akar az, magának.
"-Vagy, mikor felmerül, hogy a kérdező többször feltette a kérdést, és páran már linkeltek is azokból, a következő a válasz érkezik: "az nem én vagyok, ez az első kérdésem, ne rágalmazz!/ most vagyok itt először, szállj le rólam, jelentelek!"."
Erre válaszoljon valaki: Én rendszeresen megkapom hogy saját magamnak válaszolok amikor valami olyant írok ami nem tetszik valakinek vagy nem fér bele a kis buborék univerzumába amit naívan elképzel magának. Ilyenkor érvelés helyett, jön az hogy én saját magamnak adok igazat egy mások reggel a saját kérdésem alatt...És minden bizonyítlk ami ellene szól az csak megerősíti abban hogy ő ezt jól tudja:D Igazi gyökerek
"Jé, az előző pont érvelés választ írt. Eskü előző nem olvastam a válaszod 35-ös, csak az első oldal válaszait olvastam, aztán írtam választ. Tök vicces hogy előttem pont az érvelés került szóba."
Én a 35 ös vagyok. Ha nekem mondtad akkor ezt most írd le újra magyarul kérlek. Ne utalgass hanem kerek perec írd le mert nem értem mit zagyválsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!