Hány éves koromtól kérhetem ki a magamét?
Figyelt kérdés
2024. jan. 31. 19:09
3/13 anonim válasza:
Ez így necces kérdés. Hány éves vagy?
5/13 anonim válasza:
Nulla. 😁
Inkább az a kérdés, mikor fog bárkit is érdekelni, vagy fogja bárki is számítasba venni.
De az meg nem életkorfüggő, mert lehetsz akár 100 éves megvilágosodott bölcs is, arra is lesz ember aki talál kifogást arra, hogy miért sz@rja le telibe hogy te kikéred a magadét.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy nem értitek. Én azt tanultam meg, hogy egy bizonyos korig a "gyerek" neve kuss. Na de meddig tart az a "bizonyos" kor?
2024. jan. 31. 20:23
7/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?Iskolába jársz még vagy már dolgozol ha dolgozol akkor adsz e a közösbe?
Meg nem mindegy hogy milyen helyzetben akarod ki kérni magadnak?
Egy alap szitut írsz esetleg?
8/13 anonim válasza:
Ott az 1-es válaszban, annál jobb válasz nincs erre a kérdésre.
9/13 anonim válasza:
Ha a gyerek neve kuss és nem kezelik emberi lényként, akkor szegény szar családba született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!