Alapvetően minden ember azt tekinti a legszebb korszaknak amikor gyerek illetve fiatal volt?
Igen. Csak sajnos a legtöbb ember összemossa azzal hogy akkor mèg nem volt ennyi technológiai vívmány, ès nem a kèpernyő előtt játszottak gyerekkènt.
Èn azèrt tartom jobbnak a gyerekkorom mert akkor mèg nem èreztem át a világ problèmáit. Tudtam önfeledten èlni, a haverokkal játszani, neten ès èlőben valamint kint a termèszetben. Nem azvolt a lènyeg hogy mit csináltunk hanem hogy együtt voltunk a haverokkal. Èn 91-es születèsű vagyok ugyanúgy megtapasztaltam a botokkal, kisautókkal játszást ès a számítógèpes korszakot. Mindkettőnek megvolt a maga varázsa, egyikre sem tudnám rásütni hogy jobb volt.
A gyerekkort pont nem. Megmondták, hogy mit kell, hogy csináljak, és pl. elköltöztünk az imádott városomból másik (sokkal sivárabb) városba, mert a szüleimnek mehetnékje volt. Sulit váltani, stb...:(
A fiatal felnőttkor volt jó, abból is az a rész, amikor már független voltam.
Nekem mindig is az volt a véleményem hogy életem egyetlen jó időszaka az a tényleges gyermekkor volt,0 felelősség,0 kötelezettség...Aztán ráderőltetik az iskolát,és ha kijártad menjél dolgozni míg meg nem halsz.
47 éves vagyok és gyűlölök élni,egyetlen egy dolgot várok hogy véget érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!