Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi időbe telik mire rá...

Mennyi időbe telik mire rá lehet jönni, hogyan kell kirakni a Rubik-kockát?

Figyelt kérdés
Magamtól szeretnék rájönni.
2024. jan. 30. 20:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
rakosgad majd kijön
2024. jan. 30. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nézz meg pár youtube videót róla
2024. jan. 30. 20:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
8 évig volt meg, és nem sikerült, pedig heti 2-3 alkalommal szórakoztam vele.
2024. jan. 30. 20:36
 4/14 anonim ***** válasza:

a matricákat leszeded és szépen szín szerint visszaragasztod.

Ez a legegyszerübb módszer

2024. jan. 30. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem viccen kívül, még soha nem sikerült kirakni. Nem mintha túlzottan próbáltam volna, csak ad-hoc módon ha a kezembe került. Magyaráztak dolgokat hogy ezt meg azt nézzem, de nem értettem és nem is érdekelt soha annyira.
2024. jan. 30. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Amugy én se tudtam soha kirakni:)

Állítolaga sarkainál kell kezdeni, de mondani könnyű mint csínálni

2024. jan. 30. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy elég sokáig fog tartani,van egy szisztéma amit használni kell,nem csak úgy találomra tekergetni.

Aki pár másodperc alatt kirakja szerintem az agyát nem arra használja hogy a színeket nézi hanem a betanult szisztémát tudja kézügyességgel gyorsan végigcsinálni.

(tehát egy megadott kiinduló állásból hányszor kell jobbra tekerni majd hányszor felfelé stb.-akár vakon is ki lehet rakni.)

2024. jan. 30. 20:52
 8/14 Metionin ***** válasza:
65%
Ki fogtok röhögni de ovis koromban pillanatok alatt kiraktam, aztán legközelebb 20 évvel később volt a kezemben és egy hétig szenvedtem vele. Most hirtelen megint nem tudnám, hogy álljak neki, valószínűleg ismét hosszadalmas lenne.
2024. jan. 30. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem sikerült. Eljutottam addig, hogy legfelső, ami azért nem nagy tudás, és meg a 4 a második sorból, és a harmadik sorból szerintem semmi sem ment sehogy sem. Aután mikor rálerestem, láttam, hogy nem jöttem volna rá egyhamar. Szóval minél közelebb vagy annál nehezebb.

Az ilyen ernő féle agy, hogy látod magad előtt a kocka darabjait és a következő 17-18 lépést...

2024. jan. 31. 02:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Én még egyszerre két oldalt sem tudtam kirakni, de már sokszor nagyon közel voltam.
2024. jan. 31. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!