Mennyi időbe telik mire rá lehet jönni, hogyan kell kirakni a Rubik-kockát?
a matricákat leszeded és szépen szín szerint visszaragasztod.
Ez a legegyszerübb módszer
Amugy én se tudtam soha kirakni:)
Állítolaga sarkainál kell kezdeni, de mondani könnyű mint csínálni
Úgy elég sokáig fog tartani,van egy szisztéma amit használni kell,nem csak úgy találomra tekergetni.
Aki pár másodperc alatt kirakja szerintem az agyát nem arra használja hogy a színeket nézi hanem a betanult szisztémát tudja kézügyességgel gyorsan végigcsinálni.
(tehát egy megadott kiinduló állásból hányszor kell jobbra tekerni majd hányszor felfelé stb.-akár vakon is ki lehet rakni.)
Nekem nem sikerült. Eljutottam addig, hogy legfelső, ami azért nem nagy tudás, és meg a 4 a második sorból, és a harmadik sorból szerintem semmi sem ment sehogy sem. Aután mikor rálerestem, láttam, hogy nem jöttem volna rá egyhamar. Szóval minél közelebb vagy annál nehezebb.
Az ilyen ernő féle agy, hogy látod magad előtt a kocka darabjait és a következő 17-18 lépést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!