Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, hogy magyaráznátok...

Férfiak, hogy magyaráznátok el, miért jó egy szép nőre ránézni, megnézni őt?

Figyelt kérdés

Szoktatok csak úgy minden hátsó szándék nélkül gyönyörködni egy-egy nőben?

Mitől jó ez?

2024. jan. 26. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vágy akkor jön,amikor meglátjuk az illetőben saját magunkat (valami emlékünket,vagy közös tulajdonságunkat,vagy valami áhított dolgunkat),ezáltal nem csak egy elérhetetlen hideg szépség lesz,hanem egy ismerős dolog,ami a mienk lehet.
2024. jan. 26. 20:04
 12/15 A kérdező kommentje:
11, te nő vagy? Valahogy meglepő, ha egy férfi így gondolkozik erről, de jó.
2024. jan. 26. 21:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Amikor valaki megtetszik, meglátod az arcát és ha az szép akkor egy pillanat alatt végignézel a teljes alkatán.

És bármily fura pár másodperc alatt meg lehet mondani, hogy lefeküdnél e vele vagy sem.

Hogy abból több is lesz e az kiderül ha megismered.

2024. jan. 26. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11es vagyok. Igen,nő vagyok. Saját tapasztalataim alapján a férfiak közül is sokaknál így működik ez,persze nem tudatosan. Ha mondjuk vagy valakivel olyan viszonyban,hogy kikérdezd, ki volt az első szerelme,ideálja,barátnője, és kiket tart manapság jó csajnak, meg fogod látni,hogy vannak hasonlóságok.

Én saját magamon azt figyeltem meg,hogy abszolút a fiatalkori ideálomhoz vonzódok,nem magához a szépséghez. Ismerek modellként dolgozó férfiakat,akik a papírforma szerint tökéletesek,mégsem tetszenek.

2024. jan. 26. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

1, A szem azért van, hogy lásson/nézzen rajta az ember;

2, Vannak, akiknek totál nincs emberi kapcsolataik, így egy ilyen nézés (és nem több!, csak nézés) miért jelent gondot a mai úri nőknek? Talán inkább örülni kellene, hogy vannak, akiknek így is bejön valaki.

2024. jan. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!