Vajon miért utálják sokan a cigàny embereket? Miért átkozodnak kívánnak rosszat másoknak ha valami nem tetszik nekik?
24# Miből következtetsz arra, hogy dögevőéknek nincs jövőjük? Az a tény egyáltalán ne zavarjon, hogy a 60-as évek óta megnégyszereződött a számuk. Az se zavarjon, hogy míg a magyarok létszáma csökken, a dzsipók egyre csak szaporodnak. Baromi nagy tévhitben élsz. Pont, hogy a magyaroknak nincs jövőjük, az országunk néhány évtized múlva a dzsipók, meg a betelepülő kínaiak küzdőhelyszíne lesz, akiket pont a mostani nagyjából dzsipónak mondható miniszterelnökünk telepít be szorgalmasan.
A 25-ös által belinkelt cikk tűpontos. A magyarság rohamosan fogy, a cigányság brutálisan szaporodik. El kell fogadnunk: Magyarországnak már vége. Az utolsó stádiumban van, ahol már most sincs visszaút. A fájdalmakat már most is érezzük, és ez már csak egyre erősebb lesz.
Én Miskolcon élek. Most volt a Kocsonyafesztivál. Megfogadtam, hogy én soha a büdös életben nem megyek ki többé. Pont a rohadt c****ok miatt. Ami videók kikerültek a Facebookra még csak töredékét sem ábrázolják a valóságnak. Olyan volt a város, mint egy dzsungel. Iszonyatosan sok balhé volt, csak ugye persze erről nem osztanak meg semmit a médiumok. A rendőrök és rendészek pedig nyilván nem adhatnak ki információkat.
Nyissa ki mindenki a szemét végre! Magyarországon 30 év múlva már ilyen Walking Dead jellegű állapotok lesznek. Csak nem zombik elől fogunk menekülni, hanem a c******ok elől.
26#
1. Ennél már volt sokkal durvább népesség fogyás is Pestis, Mongolok, Törökök ilyen események szóval ebből is kilábalunk csak idő kérdése...
2. Ne cenzúrázd, hogy cigány mert senkit nem érdekel a cigókon kívül az ő véleményükre meg krvára nem adunk nem is érdemlik meg... Ez nem az USA ahol olyan baromságokat találnak ki, hogy csakis fizetve engedéjel mondhatod ki, hogy nigga...
26, ezek szerint te nem azon a kocsonyafeszten voltál, amin mi is. Nagyanyám Miskolcon él, az összes nyaramat ott töltöttem. Ha keresed a bajt, megtalál. De pl mióta kipakolták a Szendreyt, nem annyira borzalmas az a rész sem.
Amúgy lassanként visszavesznek a szaporodásból, hiszen már nincs ingyenpénz nekik. Csak a dolgozók kapnak kedvezményeket, a dologtalan teljeskiőésűek nem.
28# "Amúgy lassanként visszavesznek a szaporodásból, hiszen már nincs ingyenpénz nekik. Csak a dolgozók kapnak kedvezményeket, a dologtalan teljeskiőésűek nem."
Nekik nem kell dolgozniuk, hogy pénzük legyen, elég jól megélnek a bűnözésből is. De ezeknek sosem kellett pénz ahhoz, hogy teherbe vágják a saját anyjukat, lányukat, testvérüket. Szóval egyáltalán nincs szó arról, hogy vissza vettek volna a szaporodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!