Nőként pultosként, vendéglátásban férfi vendéget ha magázol akkor 100% hogy mint férfi nem jöhet szóba ugye?
Figyelt kérdés
Szerintem ez így van de van akit nem tudok meggyőzni erről. Eleve ha külsőre vonzónak tartassz valakit az az első jel hogy tegezed, akkor is ha idősebb nálad.2024. jan. 23. 18:00
1/3 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül erről szól, hanem hogy adott helyen mi a szokás, szakmai elvárás. A pultosnőket így is zaklatják elegen, gondolom amúgy is jobban szeretnek magázódni, ezzel is kialakítva egy kis távolságot.
De ahány hely, annyi szokás.
Amúgy meg miért jelentene bármit vonzalom szempontjából, hogy magázza vagy tegezi?
2/3 anonim válasza:
Én szerintem ezt a tulaj dolga eldönteni, hogy a vendéggel milyen módon kommunikáljanak, ugyanis a hely profiljához tartozik
3/3 anonim válasza:
Egy 5 csillagos hotel bárpultosnője nyilvánvalóan nem fog veled tegeződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!