Mi volt a legnagyobb összeg amit valaha nyertél?
Figyelt kérdés
Ismersz olyat aki sokat nyert?
Mennyit nyert?
jan. 22. 20:46
1/32 anonim válasza:
Én 9000 Ft-ot :)
Aki többet az kb 1 milliót.
2/32 anonim válasza:
8000ft,örültem neki mint majom a farkának.
6/32 anonim válasza:
5000ft sorsjegyen. A párom egyszer úgy volt a lottózóban, hogy ott előtte kapart ki egy öregasszony 5 milliót.
8/32 anonim válasza:
1000 Ft talán, nincs szerencsém ezekhez, viszont másodunokatestvéremék megnyerték a lottó ötöst. Nem milliárdos tételt, de szép összeget. Évekkel később tudtuk meg, élték ugyanúgy az életüket, mint előtte,ugyanott dolgoztak tovább. Vették pár lakást és nyaralót a gyerekeiknek.
10/32 anonim válasza:
Nem is emlékszem, hogy nyertem-e valaha nagyobb összeget. Talán pár ezer Forint értékű tárgyat, ajándék valamit.
Emlékszem egyik rokonom folyamatosan beállított valami nyereménnyel. Vaterázott és ott nyert iPad-et ami akkoriban is rohadt drága volt, nagyon irigyeltem, mert amúgy is szarásig voltak pénzzel.
Egyik munkásunkról hallottam, hogy nyert sok éve néhány milliót. Az egészet odaadta a már felnőtt gyerekének, hogy ezzel támogassa. Azt mondta neki mindene megvan ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!