Csak engem borítanak ki az ilyen videók?
Amikor hüllőket, pl kígyókat, krokodilokat élő álattal etetnek?
Pl egy élő egeret simán odadobnak egy kigyónak, vagy valamilyen szárnyast a krokodilok közé dobják.
Hogy képes erre valaki, az számomra felfoghatatlan, de még videóra is veszik.
Az ilyen emberekben semmi empátia nincs?
Kérdező, szerintem kerüld a falvakat minél messzebb. Még a végén meglátnád, ahogy egy tyúk megeszik egy sáskát. Azt meg inkább nem is részletezem, mikor gyerekként adtam nekik a csigákat. Vagy a lótetűket. Vagy amikor széttéptek egy kisegeret. Vagy amikor a macska ette meg az egeret. Meg a cickányt. Meg a madarat. Vagy amikor a patkány nyírta ki a kisnyuszinkat. Vagy a kiscsibéket. Vagy amikor mi vágtuk le a nagy nyuszikat. Vagy a kakast. Vagy a tyúkokat. Vagy a bocit...
A valóság túl sokkoló lenne neked. Nézz inkább állatvédős videókat a 4 fal között, vagy amiket szoktál. A lényeg, hogy a te kis természettől teljesen elrugaszkodott lelkivilágod ne sérüljön.
2
Bizonyára te is megeszed a húst..Csak te nem magad ölöd meg az állatot amiből származik a táplálékod.Azt megteszi más helyetted.
Kérdező, te sose néztél természetfilmet? 🤦🤷
Natgeo-t nyomd már be a tv-n, és nézd már meg, hogy az oroszlán hogyan vadászik. Képzeld, megöli az élő zebrát miután elkapta, utána megeszi.
Nem értem, hogy mi a problémád.
Az a hús is élt, amit megeszel.
Horgászatot ismered?
Nem értem, ha fogságban tartják miért kell állatkínzással etetni őket.
Létezik humánus mód is, értem, hogy a természetben ez így van, de az ember miért barbár?
Hallal is lehet etetni miután elpusztult.
Nem is értem milyen lelkületű emberek képesek erre.
9
Na de ha mondjuk a kígyó nem eszi meg a kihűlt tetemet csak a friss,mozgó célpontot,akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!