Ha megváltoztathatnál egy dolgot a gyerekkorodban, mi lenne az?
Örültem volna, ha lett volna egy pár évvel idősebb bátyám, akivel remek kapcsolatom lenne.
Az egykeségnek is megvannak persze a maga előnyei, de még így is úgy gondolom, hogy inkább jót tett volna, ha van egy testvérem. Pl. a szociáliskészségeim fejlettebbek lennének, valószínűleg többet lettem volna korombeliek közt, több embert ismertem volna, és.. a felém támasztott/állított elvárások is megoszlottak volna kettőnk közt a szüleim szemében (nem légből kapott dolog, konkrétan erről volt beszélgetésünk pár hónapja). Nem érezném, talán, ennyire elveszettnek magam.
Többet barátkoztam volna az osztálytársakkal, iskolatársakkal.
A gyerekkorom jelentős részét az iskolán kívül csak a két tesómmal és esetleg még pár utcabéli kölyökkel töltöttem. Viszont amikor odakerült a sor, hogy a tesóim elköltöztek és az utcabéliek is lemorzsolódtak, akkor ért csak a felismerés, hogy mennyire egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!