A genetika okozza, hogy Európa-szinten a magyarok kimondottan jól néznek ki?
"A nők nagyresze fiatalon jol nez ki, viszont sajnos kozep es időskorukra elegge megcsunyulnak."
van aki már fiatalon ronda
Nem tudom, pontosan mire vonatkozik a kérdés. Szerintem genetikailag sem szebbek a magyarok másoknál, viszont a borzalmas életmód miatt még jóval löttyedtebbek, lepukkantabbak is, mint a legtöbb országban.
Az meg sajnos nagyon igaz, amit vki írt korábban, a magyar nők is (mint mondjuk az ukránok oroszok) borzasztó hamar öregednek, köszöntően a borzalmas életmódjuk miatt. Mindig ledöbbenek, mikor egy általam 35-36-nak évesnek becsült nőről kiderül, hogy csak 28. Mondjuk ez a férfiakra is igaz, csak hát náluk nem akkora probléma az öregedés.
A szlávos kinézet határozottan hátrányos nyugat-európai szemmel nézve. Magyarországon is sok a kerek nagy buksi fejű ember, az emberek orra széles húsos, azaz szlávos. Általában nem is magasak a magyarok. Sok a balkáni fistes kinézetű is (barna maki szem fekete haj kombó) , és most nem a romákról beszéltem.
A toka 25 éves kor felett szinte kötelező még a legcingárabb férfiakon is (szlávos hatás) az arc nem karakteres, amit a nyugati ízlés szeret.
Tehát nyugati szemmel nézve a szláv és magyar férfiak NEM KÍVÁNATOSAK.
A nők között rengeteg a kövér, ha meg vékony, akkor melle sincs. Alig látni bomba nőt, akinek homokóra formája van, hosszú izmos sportos lábai, és annak ellenére hogy vékony, mégis nagy természetes mellei vannak.
Ez a szívtipró női típus itt irtó módon nagyon ritka.
14-ről
Íme egy sufni antropológus!
Nekem nincs tokám, kikérem magamnak!
A magyarok nem homogén etnikumúak, volt itt mindenféle keveredés, nem csak a szlávokkal!
Zöldségeket írni olyanról, hogy nyugat-európai szemmel hogy látnak minket, szintén NEM KÍVÁNATOS!
Attól hogy egy nép nem homogén etnikumu, meg nem feltétlen lesz szép nemzet…
Nem tudom pl az ukránok mennyivel homogénebbek nálunk, de nekik bejött mert valljuk be ott aztán tényleg van nagyon sok szép nő….
Homogén etnikumú nemzetek kisméretű szigeteken fordulnak elő Európában.
"van nagyon sok szép nő…."
Ha a fejüket nem nézed akkor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!