Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt külföldön élő...

Vannak itt külföldön élő magyarok? Nem vagytok magányosan?

Figyelt kérdés

Nyilván mindenki más okból van kint ahol van, mindenkinek más az életszituációja. De soha nem fordul meg a fejetrkben, hogy bár lehet jobb kint a fizu, lehet beszélitek is a nyelvet is, vannak barátaitok, de nagyon hiányzik az otthon, az ottaniak, az otthoni környezet.

Nekem napi szinten megfordulnak ezek a gondolotok a fejemben. Pedig tudom, hogy itt sokkal jobb a közhangulat, politikai környezet.

2024. jan. 13. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb probléma itt az, hogy nincs veled a párod. Az mindent megoldana, de emiatt ne menj vissza Magyarországra...Remélhetőleg utánad megy...
2024. jan. 17. 17:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Most azt csinálom, hogy két hetente hazalátogatok hozzá, próbálom más kiadásaimat csökkenteni, így jut az utazásra pénz. :)
2024. jan. 17. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!