Vannak itt külföldön élő magyarok? Nem vagytok magányosan?
Figyelt kérdés
Nyilván mindenki más okból van kint ahol van, mindenkinek más az életszituációja. De soha nem fordul meg a fejetrkben, hogy bár lehet jobb kint a fizu, lehet beszélitek is a nyelvet is, vannak barátaitok, de nagyon hiányzik az otthon, az ottaniak, az otthoni környezet.
Nekem napi szinten megfordulnak ezek a gondolotok a fejemben. Pedig tudom, hogy itt sokkal jobb a közhangulat, politikai környezet.
2024. jan. 13. 10:24
11/12 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb probléma itt az, hogy nincs veled a párod. Az mindent megoldana, de emiatt ne menj vissza Magyarországra...Remélhetőleg utánad megy...
12/12 A kérdező kommentje:
Most azt csinálom, hogy két hetente hazalátogatok hozzá, próbálom más kiadásaimat csökkenteni, így jut az utazásra pénz. :)
2024. jan. 17. 18:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!