Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy észre vegyen?

Mit csináljak, hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tavaj óta tetszik, de nem tudom hogy közeledjek felé, hogy ne tűnjek nyomulósnak. Néha látom, hogy ő is néz engem, de hallottam, hogy volt egy nagy csalódása, ami után nem nagyon beszélt lánnyal. Az is lehet, hogy ezért nem mer kezdeményezni?

16/L

2024. jan. 12. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hanem biztos hogy azért békén kell hagyni és tiszteletben tartani hogy nem kész újabb kapcsolatra
2024. jan. 12. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Tavaj...
2024. jan. 12. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Mész a suli folyosóján a kezedben pár könyvvel. Véletlenül összeütközöl a sráccal és leesnek a könyveid. A fiú felszedi majd elkezdtek beszégetni...
2024. jan. 12. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt.

Iszonyatosan csalódtam a lányban, és anno olyan szinten összetörtem, hogy egyáltalán nem kellett csaj.

Tetszik, nem tetszik, hagyd békén.

2024. jan. 12. 17:37
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy lehet-e feléjük tyúkot lopni. Garantáltan észre fog venni.
2024. jan. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!