Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek hiányzik a 10 évvel...

Kinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti énje ?

Figyelt kérdés

Még csak 34 vagyok de teljesen belefásultam a mindennapi életbe és a folyamatos tervezgetésekbe és a problémákba.

Annyira jó lenne megint úgy élni mint 10 évvel ezelőtt.

Sokkal vidámabb is voltam még akkor.

jan. 9. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem hiányzik az akkori énem, viszont a 10 év hiányzik.
jan. 10. 01:17
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem hiányzik. Egy szorongó idegroncs voltam. Rengeteget fejlődtem 10 év alatt, sose akarnék oda visszamenni.
jan. 10. 07:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
En 33 vagyok, de nekem nem hianyzik. 3-4* annyit keresek mint huszonevesen, kulon elek, ertelmes gyonyoru bnom van (nem 20 eves kislany) es azt a 10 ev edzest se szivesen buknam be 😃
jan. 10. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Èn pont így érzek mint te kérdező
jan. 10. 20:50
 15/19 A kérdező kommentje:

Te mit gondolsz van ebből kiút ? Kellene valami amiből motivációt lehetne meríteni mert őszintén még a gondokat is elkeserítő, hogy több mint 30 évet kell még dolgozni.

Ne essék félreértés, nem bűdös a munka csak nem érzem teljesen korrekt dolognak, hogy egy életet kellene dolgozni azért a pár év szabad életért ami utánna még lesz.

Ha lesz.

jan. 10. 21:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem csak nagyon foszlányokban, bár lehet az is inkább azért, mert akkor voltam 13, és gyereknek lenni merőben más, mint (fiatal) felnőttnek.

Az a részem viszont hiányzik, aki képes volt mindenkiben/mindenben meglátni, értékelni a jót, nem volt pesszimista.

jan. 12. 11:17
 17/19 A kérdező kommentje:

#17 előbb írtam, hogy nincs gondom azzal, hogy dolgozni kell.

Az alap felépítéssel van a gond. Napi 8+ óra egyszerűen felesleges.

jan. 12. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért lenne az?

Valamiből megkell élni.

jan. 12. 20:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem kene dolgozni, akkor kicsit melosabb lenne megteremteni az eletbenmaradashoz szukseges dolgokat... vagy csak ugy kapjunk mindent? Kitol meg miert meg mibol ha ado sincs. Anarchia lenne kb es csak a legkemenyebbek maradnanak fenn. Volt ilyen, szerintem nem szeretnel akkor elni 😃
jan. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!