Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyar celebek szerintetek...

Magyar celebek szerintetek olvassák a gyakori kérdések oldalt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 9. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen sok a hülye válasz, szerintem simán írnak is a celebek!
2024. jan. 9. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, láttam már reakciókat.
2024. jan. 9. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatod, mert sosem lehet tudni, melyik válasz mögött ki van.
2024. jan. 9. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dancsónál mintha lett volna reakció videó a GYIK-re.
2024. jan. 9. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Reddit kinőtte magát ebből a szempontból, ott a pletyka subokat láthatóan követik, a bulvármédia is abból dolgozik sok esetben. Ez az oldal már kicsi és jelentéktelen, elavult ehhez a típusú információcseréhez (pl. nem elég interaktív, nincs lehetőség képek és videók beágyazására).
2024. jan. 9. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Pár hónapja volt egy kérdés, azthiszem feltörték a Facebookját (?) és mit csináljon, mert eléggé közismert személy, nem akar belőle bajt. Szóval igen, vannak itt celebek is.
2024. jan. 9. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Dancsónak tényleg volt az oldalról videója. Papír 3Ds szemüveggel, meg egy vödör popcornnal pózolt a thumbnail-en, azt hiszem :D

Szerintem, ha igen, akkor is csak elvétve tévednek ide. Reddit-en van valamilyen hunfluencer, vagy milyen sub, 1-2x néztem rá, és akkor jobban pörögött, aktívabbak voltak a tagok ott, mint itt. Ott jobban tudnának csemegézni a celebek.

2024. jan. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!