Más is szeret úgy aludni, ha kint tombol a szél, vagy szakad az eső?
Figyelt kérdés
Engem valahogy megnyugtat, és jobban tudok aludni.2024. jan. 8. 22:25
1/12 anonim válasza:
Ja, jó a tudat, hogy bent védve vagyok.
2/12 anonim válasza:
Én szeretem az eső/vihar hangját. Inkább jó nézni bentről, de alváshoz nekem nem tesz hozzá.
4/12 anonim válasza:
Engem a szél inkább zavar, az eső meg semleges.
5/12 anonim válasza:
Nem, mert mindig arra gondolok, hogy milyen károkat okozhat.
6/12 anonim válasza:
Imádom az eső, felhőszakadás, vihar hangját, legfőképp esti, éjjeli órákban; engem valahogy nagyon meg tud nyugtatni. Mostanában nagyon nehezen alszom el, olyankor "eső zajt" hallgatok, és sokat segít.
7/12 anonim válasza:
Nekem egy lepukkant lerobbant olcso albim van csak a kisebbségi "központban". Egy kis luk törőtt ajtoüveg rossz csapok ninvs mindig melegviz meg stb.
Vihar esetén csak az jut eszembe hogy de jo hogy egyáltalán van hol laknom. Mi lenne ha még ez se lenne.
8/12 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, ha saját kertesben élnétek, akkor is ugyanúgy élveznétek-e a vihart, ha nektek kell utána visszapakolni a cserepeket....
9/12 anonim válasza:
Nem. Főleg, hogy korán indulok melózni, bmilyen törött ág lehet az úttesten. Aki meg biciklivel, gyalog jár, az is sz.rrá ázik, míg beér, ha reggel is tart még a vihar.
10/12 A kérdező kommentje:
Én kertes házban lakok, de sose rongálta meg a szél, vagy bármilyen vihar a cserepeket.
Miért rongálná, ha egyszer stabil a tető?
2024. jan. 9. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!