A fiúk először tényleg mindig csak arra mennek hogy lefektessenek ?
A tinilányok kizárólag a lustaság miatt keresnek idősebb férfiakat. Nincsenek tudományos tesztek amikből kiderülne, hogy a tinilányok mennyivel komolyabb érettebb személyiségek. Ez a lányok részéről megy önbevallásos alapon, pláne az idősebb férfiak felé, akik megkérdezik, hogy amúgy miért nem egy korukbelivel járnak.
A "18 évesen elköltöztem otthonról" sikertörténetek a fiúk esetében munkásszálló, vagy albérlet, lányok esetében a férfihoz költözés.
Kérdezőnek válaszolva:
Volt barátnőm akivel egy évig húztam az időt. A jelenlegi barátnőm sokkal egyenesebb volt és már a 2. találkozáskor lefeküdtünk, 3 éve együtt vagyunk.
Akkor éreztem először úgy, hogy valaki vonzónak tart. Nem volt semmi játszmázás, mindig írtunk egymásnak amikor távol volt, furcsa módon nem akadt semmi dolga. Ekkor éreztem úgy, hogy az exeim "g-cik" voltak mind és nem törvényszerű, hogy egy nő kevésbé kívánja a szexet, vagy kéresse magát, játszmázzon.
Az elején volt egy ilyen redflag, hogy sok fiú barátja van, de aztán más városba költöztünk szóval abszolút nem tartottam ettől a későbbiekben.
Szóval nekem az érdeklődése, a gyakori szex, az, hogy "tud a férfiak agyával is gondolkodni" jött be a legjobban-
Ezek mellett meg kaptam ilyen kis kézzel csinált ajándékokat amiket nagyon édesnek találtam.
Fiú vagyok, és igen arra hajtunk.
Elérni nem lehet hogy belétek szeressünk, ez vagy jön villámcsapásként, vagy marad az álca, és a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!