Az ilyen nő totálisan hülyének nézi a másikat?
Totál ridegen közli velem, miután megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni, hogy nem akar most senkivel sem beszélni, nem érdekli, ha haragszom rá, és arra, hogy mi a baj, azt feleli, hogy nincs baj, meg hogy senkinek semmi köze hozzá...
Aztán nem sokkal később meg az orrom előtt nevetgélve bájcseveg egy másik kollégával.
Az a másik kolléga férfi?
Mert ha igen, akkor te nem vagy érdekes számára. Vagy túl nyomulsz, ezért viselkedik ridegebben.
Sajnos nagyon igaz, amit az 5-ös írt, én még hozzátenném, hogy általában borzasztóan gyerekesek és arrogánsak is.
Sztem hagyd a fenébe, egy ennyire logikátlanul viselkedő éretlen nővel a jövőben is bőven lesz prolémáf.
12:
Mondjuk rágyúrhatnál kicsit a szövegértésre. A kérdező leírta utána egy válaszban, hogy a nő a városban még nagyon is kedvelte, ergo a nő logikátlan óvodás viselkedése zavarja.
Am igaz, amit korábban írtak. Komoly kapcsolatot semmiképp nem kezdenék vele, mert ahhoz gyerekes, de ha játszod a távolságtartó macsót egy ideig, simán lefektetheted utána.
Lehet, hogy az irodában pont felhúzta valaki vagy valami, amikor megszólítottad, a feladat, a főnök, egy másik kolléga, ügyfelek, bármi, a másik kolléga meg lehet, hogy valami jó hírt hozott neki, vagy előtte nem akarja ilyennek mutatni magát, lehet, hogy a másik kolléga olyan pozícióban van, ami miatt rejtegeti előtte a negatív arcát. Az utcán meg amikor találkoztatok, nem a munka feszítő közege volt, hanem egy kötetlenebb szituáció, ezért viselkedhetett veled ott másképp.
Ha a főnököddel tapasztalod ezt, akkor milyen kérdést írsz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!