Melyik érdekel titeket jobban? A foci vagy a zene?
Figyelt kérdés
Futballmeccsre vagy koncertre mész inkább? Mit szeretsz jobban csinálni: focit nézni vagy zenét hallgatni?2024. jan. 1. 18:17
11/20 veterán vas válasza:
Beülök az autómba, bekapcsolom a zenét és elmegyek egy autóversenyre.
Foci..........haggggyadmáááááááá!🥱
12/20 Dinnye2 válasza:
Focizni nem szeretek, de nézni szeretem. De ha választani kell, akkor sokkal inkább zene. És úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül...(=
13/20 anonim válasza:
A foci ilyen bambáknak való sztem, akik szeretik nézni hogy futkároznak az emberek egy labda után. :D beszarás ha belegondolok.
14/20 anonim válasza:
Zene.
Focihoz abszolút nem értek, hidegen is hagy, meccsre pedig csak akkor mentem, amikor gimiben a mi csarnokunkban volt évente 1-2 nap, amikor a város össze középsulija mérkőzött egymással. Az is csak akkor volt, amikor egy-egy tanár átcsődített és átterelt minket, mert a mi osztálytársaink játszottak és nézhettük őket.
Koncerten csak elvétve voltam eddig, mert a kedvenc előadóim aligha jönnek az országba, vagy legalább a szomszédba. Pedig lenne pár, amire nagyon szívesen mennék.
Zenélni nem tudok, de hallgatni imádom. Van is pár előadó, akiket 10+ éve hallgatok.
23/L
16/20 Senior Séf válasza:
Nem szeretem sem a meccseket, sem a koncerteket. A focit egyenesen rühellem, de fiatalon zenéltem. Igaz, csak azért, hogy az amúgy sem kicsi ázsiómat növeljem a csajoknál.
17/20 anonim válasza:
Nagyon szeretem a focit. Zongorázni is nagyon szeretek. Nehéz lenne választani, hangulattól is függ.
18/20 anonim válasza:
Igazából ez azért jó kérdés, mert zenére szoktam focizni
19/20 anonim válasza:
A zene bár abbol is a disco rock a cigányzene azt beis tiltanám a focirol meg hajjaj az egy jokora marhaság inkáb egészségügyre rakják azok a ügyes politikusok a lovét iszonyatosan ügyesek !
20/20 anonim válasza:
Zene, és úgy látom, ezzel messze nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!