Korábban volt egy tervem.
Eleinte részmunkázok hogy a magánéletemet kapcsolati rendszereimet tudjam építeni arra koncentrálni hogy párkapcsolatom legyen. Szelektálni.
Alapokat felépiteni. Barátok társ családi kapcsolatok. A környezet. Aztán keményen rámenni a pénzre karrier ház.
Az lett belőle hogy ahol részmunkáztam meg rugalmas volt es home officcal is kombinalhato átvettek 8 ba duplázták a fizumat is. Ezalatt 3 barátom volt. 1-2 éves kapcsik. Mindhárom megbukott egyikkel se lehetett családot alapozni.elment 6 év. Aztán bezárt a cég.
6 év alatt amig rugalmasban voltam amig a környezet volt prioritáson, abbol ma semmit nem tudok felmutatni..
Aztán elkezdtem rendesen dolgozni másik cégnél, kora reggel megyek, késő este jövök. Magánélet nulla. És ez ott a 2. évem. De még gyűjteni se tudok ebből a fizuból. Ugródeszkanak veszem, amig nincs jobb munkám addig valahol lenni.
És ez eddig 8 év kidobva az ablakon. És észre se veszem de ha nem teszek semmit pikk pakk elrepül megint 8, és ugyanott vagyok ahonnan kezdtem az egészet. A nullán. Se pasi se lakás.
A terveimet kidobtam a kukába. Másik kell.
Elvileg pedig az.
Egyszer kédezte tölem vki bonyolult az élet ugye xy? Mondtam az. Erre azt felelte, Nem, csak te teszed azzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!