Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel töltitek a mai estét?

Mivel töltitek a mai estét?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 18:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nézem a Deutsche Wellét, mivel január 1-én 01:00-kor sajnos megszűnik.
2023. dec. 30. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Korábban volt egy tervem.

Eleinte részmunkázok hogy a magánéletemet kapcsolati rendszereimet tudjam építeni arra koncentrálni hogy párkapcsolatom legyen. Szelektálni.

Alapokat felépiteni. Barátok társ családi kapcsolatok. A környezet. Aztán keményen rámenni a pénzre karrier ház.

Az lett belőle hogy ahol részmunkáztam meg rugalmas volt es home officcal is kombinalhato átvettek 8 ba duplázták a fizumat is. Ezalatt 3 barátom volt. 1-2 éves kapcsik. Mindhárom megbukott egyikkel se lehetett családot alapozni.elment 6 év. Aztán bezárt a cég.

6 év alatt amig rugalmasban voltam amig a környezet volt prioritáson, abbol ma semmit nem tudok felmutatni..

Aztán elkezdtem rendesen dolgozni másik cégnél, kora reggel megyek, késő este jövök. Magánélet nulla. És ez ott a 2. évem. De még gyűjteni se tudok ebből a fizuból. Ugródeszkanak veszem, amig nincs jobb munkám addig valahol lenni.

És ez eddig 8 év kidobva az ablakon. És észre se veszem de ha nem teszek semmit pikk pakk elrepül megint 8, és ugyanott vagyok ahonnan kezdtem az egészet. A nullán. Se pasi se lakás.

A terveimet kidobtam a kukába. Másik kell.

2023. dec. 30. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
10 nek ment 12. válaszom. köszi hogy írtál.
2023. dec. 30. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát nem egyszerű....
2023. dec. 30. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Elvileg pedig az.

Egyszer kédezte tölem vki bonyolult az élet ugye xy? Mondtam az. Erre azt felelte, Nem, csak te teszed azzá.

2023. dec. 30. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!