Hány évesen néztetek ki a legjobban?
19
Pedig akkor azt hittem, kövér vagyok 😂 Kimondottan vékony voltam, mindenféle erőfeszítés nélkül.
Plusz valami álom, hogy milyen bőröm volt akkor, végre eltűntek a kamaszkori pattik, sima, rugalmas, hibátlan volt mindenhol.
Most se panaszkodom, de azért az akkori kinezetem volt a top.
Cserébe olyan elcseszett voltam, amennyire csak lehet, szóval nem cserélnék 😂 Pláne, hogy a hajam viszont most sokkal szebb
36-42 éves korom közt.
Engem az anyaság tett nővé. Előtte csontkollekció voltam teljesen lapos mellkassal. Szülés után maradt rajtam annyi plusz kg, amitől nőiesebbek lettek a formáim, mellem is lett, ha nem is nagy, de már igazi formás mellek. Nem túl optimális életkorszak a kivirágzásra, mert a férfiak bezsongtak körülöttem, amivel főleg akkor szembesültem, amikor gyes után visszamentem dolgozni. A házasságom meg romokban hevert és amikor jött egy nagy szerelem, azok az évek borzasztó sötét évek voltak. Nagyjából úgy tudtam túlélni, hogy több, mint egy évig ittam. Ez aztán a külsőmnek se tett jót, természetesen is öregedni kezdtem, de a hangom mélyült tőle, plusz a hajam is erősen kihullott, meg valószínű a depresszió. Ezektől az ember nem lesz szebb. Mondjuk akkor is depressziós voltam, amikor zsongtak körülöttem. Aztán valahogy én magam is úgy alakítottam, hogy jobb nekem elszürkülni. Azalatt a pár év alatt, amíg szerelmes voltam és kivirultam, borzasztó sok rosszindulattal találkoztam a női kollégáim részéről. El is jöttem onnan. Most kezdem érezni magamban, hogy újra élek, de nehéz az énképemet reálisan megítélni, mert öregnek gondolom magam, viszont a pasik megint kezdenek rám figyelni. Nem merek szoknyát felvenni, mert egyáltalán nem akarom, hogy megint belekeveredjek érzelmileg valamibe valakivel, plusz ha úgy öltöznék, mint pár éve, tartok tőle, hogy megint megutálnának a női kollégáim. Nem öltóztem kirívóan, de egy hosszúujjú ceruzaruha, magassarkú is elég, inkább maradok a nadrágnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!