Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen néztetek ki a...

Hány évesen néztetek ki a legjobban?

Figyelt kérdés
Miért pont akkor? Ha most gondoljátok ezt, mi változott a külsőtökön?

2023. dec. 30. 08:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Én is 32-33 évesen. Pont szülés után pár évvel. Szétedzettem magamat,diétáztam mellé. Ha keszült rólam egy fotó, konkrétan nem akartam elhinni,hogy ez én vagyok. Most 36 vagyok. Most nem olyan jó az alakom,de a mostani énemet is szeretem.
2023. dec. 30. 09:31
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem én most, 27 évesen. Edzésnek köszönhetően sokat formásodtam, de azért még vékony kategóriába esek, csak már nem vagyok olyan deszka, mint régebben. Szép hosszú festett szőke hajam van, átestem egy orrplasztikán, megtanultam előnyösen öltözködni is. Legszarabbul határozottan tinikoromban néztem ki. Rút kiskacsából lettem hattyú🤣
2023. dec. 30. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
78%
14-37
2023. dec. 30. 10:31
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

19

Pedig akkor azt hittem, kövér vagyok 😂 Kimondottan vékony voltam, mindenféle erőfeszítés nélkül.

Plusz valami álom, hogy milyen bőröm volt akkor, végre eltűntek a kamaszkori pattik, sima, rugalmas, hibátlan volt mindenhol.

Most se panaszkodom, de azért az akkori kinezetem volt a top.

Cserébe olyan elcseszett voltam, amennyire csak lehet, szóval nem cserélnék 😂 Pláne, hogy a hajam viszont most sokkal szebb

2023. dec. 30. 10:48
 15/22 Metionin ***** válasza:
82%
Most egy pár éve, úgy 30-tól, most 33 vagyok. Szép a bőröm, hajam, újra van lehetőségem edzeni, megtanultam, hogy hozzam ki a legjobbat magamból. Korábban mindig vagy a pénz vagy az idő vagy a tapasztalat hiányzott.
2023. dec. 30. 11:31
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
21-től 24-ig.
2023. dec. 30. 12:42
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
30-40 között. Előtte túl vékony voltam, most meg már kezd látszani rajtam, hogy 40 fölött vagyok.
2023. dec. 30. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most (23) nézek ki eddig a legjobban, bár még mindig nem tartok teljesen ott, ahol szeretnék. Valahol 17 éves korom körül, a mai napig nem tudom miért, lepergett rólam pár kiló, de a combomon, arcomon úgy tűnt, mintha annak a többszöröse lett volna. Azóta persze már "visszaszereztem" őket, csak nemrég sikeredett formásodnom is, illetve jobban is odafigyelek magamra, kívül-belül.
2023. dec. 30. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

36-42 éves korom közt.

Engem az anyaság tett nővé. Előtte csontkollekció voltam teljesen lapos mellkassal. Szülés után maradt rajtam annyi plusz kg, amitől nőiesebbek lettek a formáim, mellem is lett, ha nem is nagy, de már igazi formás mellek. Nem túl optimális életkorszak a kivirágzásra, mert a férfiak bezsongtak körülöttem, amivel főleg akkor szembesültem, amikor gyes után visszamentem dolgozni. A házasságom meg romokban hevert és amikor jött egy nagy szerelem, azok az évek borzasztó sötét évek voltak. Nagyjából úgy tudtam túlélni, hogy több, mint egy évig ittam. Ez aztán a külsőmnek se tett jót, természetesen is öregedni kezdtem, de a hangom mélyült tőle, plusz a hajam is erősen kihullott, meg valószínű a depresszió. Ezektől az ember nem lesz szebb. Mondjuk akkor is depressziós voltam, amikor zsongtak körülöttem. Aztán valahogy én magam is úgy alakítottam, hogy jobb nekem elszürkülni. Azalatt a pár év alatt, amíg szerelmes voltam és kivirultam, borzasztó sok rosszindulattal találkoztam a női kollégáim részéről. El is jöttem onnan. Most kezdem érezni magamban, hogy újra élek, de nehéz az énképemet reálisan megítélni, mert öregnek gondolom magam, viszont a pasik megint kezdenek rám figyelni. Nem merek szoknyát felvenni, mert egyáltalán nem akarom, hogy megint belekeveredjek érzelmileg valamibe valakivel, plusz ha úgy öltöznék, mint pár éve, tartok tőle, hogy megint megutálnának a női kollégáim. Nem öltóztem kirívóan, de egy hosszúujjú ceruzaruha, magassarkú is elég, inkább maradok a nadrágnál.

2023. dec. 30. 14:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
33 évesen. Szülés után 3 évvel, lefogyva, edzetten, sima bőr, szép arc, szép haj. Nekem az volt a fénykorom:)
2023. dec. 30. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!