Hogyan tegyem túl magamat ezen?
Egy átlagos fiatal lány vagyok. Egy osztálytársamnak van egy képe ahova véletlen belelógok (ott sokkal husisabb voltam, 2 hónapja)
Akkor nagyon hanyagoltam magamat, de december óta lefogytam 50 kilóra nagyon nehezen, és sokkal szebbnek mondhatom magam csak fáj visszanézni 1 régi képet hogy mennyire undorítóan néztem ki plusz egy régi osztálytársunk oda írta hogy "a xy így elhízott?" És ez szarul tud esni, amikor már rengeteget változtam és ha akarnám le tudnám tagadni hogy véletlen belelógok. Annyira rosszul érzem magam emiatt.
Van egy ismerősöm. Igazi klasszik dagi csaj volt áltsuliban, akit kinevettek mások. Lefogyott sok minkával, igazi bomba nő lett belőle, akire csorgatják a nyálukat a férfiak. Tudod mit csinált a régi képeivel facebookon? Minden évben megosztja őket emlékként. Miért? Hogy lássák mások, hogy hol kezdte és hová jutott. És h akik régen fikázták a kinézete miatt, azok most koppanjanak és irigykedjenek.
A pozitív változásra mindig büszkének kell lenni, nem szabad szégyellni, vagy eltitkolni.
Megváltoztál.
Tojd le hogy pont akkor úgy néztél ki.
Mindenkiről vannak gázos képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!