Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelje majd ?

Hogyan kezelje majd ?

Figyelt kérdés

Februárban gyárban fogok dolgozni, volt egy rossz gyári élményem, azóta eltelt 5 év mással foglalkoztam, most az véget ér januárban!

Hogyan ne foglalkozzak az emberekkel?

Ha valaki beszól? Vagy bunkó lesz?

2023. dec. 27. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit fogsz csinálni a gyárban? Én pl. direkt kértem, hogy a soron lehessek, ahol folyamatosan figyelni kell, és nem nagyon lehet cseverészni. Először olyan helyre tettek, ahol ládákat kellett ide-oda cipelni, de egy csomószor nem volt mit csinálni és pletyiparty ment, mások kibeszélése, meg jópofizgatva beszólogatások egymásnak. Na, abból elég hamar elegem lett.
2023. dec. 27. 19:15
 2/5 B.dávid.F ***** válasza:
70%

Hogyan ne foglalkozz az emberekkel ha be szólnak vagy bunkók?

Nos erre találták ki a szarkazmust hidd el van benne tapasztalatom hogy hogy kell csinálni.

Garantáltan el megy a kedve

2023. dec. 27. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt még nem tudom milyen részlegen leszek!

Mondanál példát 2-es?

2023. dec. 27. 19:42
 4/5 B.dávid.F ***** válasza:
21%

Csak szimplán vissza kell szólni

Illetve olyan vissza szólásokat kell alkalmazni amire nem tud válaszolni

Pl.ami nekem most személyes kedvencem lett->2 dolgot tudsz csinálni a csini száddal

1.mosolyogni

2....

(Itt perverz dologra gondol)

2.kussolni és nem idegesíteni engem de tetszik a gondolat meneted

2023. dec. 27. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, de remélem nem lesz baj, mert annyi rosszindulatú ember össze tud gyűlni ,hogy hihetetlen!
2023. dec. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!