Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg a legkedvesebb,...

Tényleg a legkedvesebb, legártatlanabb tűnő emberek a legelvetemültebb lelki világgal megáldott emberek valójában?

Figyelt kérdés
Nem kell félreérteni én ezek közé tartozom. Világéletemben utáltam az embereket, egy darab őszinte mosolyt se tudnék mutatni más felé. Rengeteg beteg dolog van a fejemben állandóan és mégis én voltam az az ember akit állandóan megjegyeztek hogy a fűnek se ártanék sosem. Hát igen.. Én sem értem, csak lehet azért mert mostmár szándékosan is erőltetnem kéne az ilyen megnyilvánulásaim kifelé és nem csak a kedvességet. Érdekelne hogy ez ritka eset vagy sem.
2023. dec. 26. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Pszichológusnál jártál mostanság?
2023. dec. 26. 22:54
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Azt várhatod mikor megyek el ezzel. Ez kezd unalmas lenni itt hogy mindenre csak ez a válaszotok. Nem kattant vagyok akit kezelni kell, akkor az lenne az emberek véleménye rólam, hogy valami nincs rendben velem. Gondolkozzunk már.
2023. dec. 26. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Olvasd vissza a kérdésed, és mérlegeld,hogy vajon miért mondják azt,hogy el kellene menned pszichológushoz.
2023. dec. 26. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem, még mindig nem ez az átlag.

"Nem kattant vagyok akit kezelni kell"

A pszichiáter írhat fel gyógyszert. A pszichológus bölcsészkaros és nem orvos.

2023. dec. 26. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"akkor az lenne az emberek véleménye rólam, hogy valami nincs rendben velem"

Arról szól a kérdésed, hogy az emberek nem olyannak látnak téged, amilyen valójában vagy, nem tudnak rólad semmit...

2023. dec. 26. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet azzal a feltételezéssel, hogy a legkedvesebbnek tűnő embereknek van valójában a legelvetemültebb gondolatai, így általánosságban. Vannak olyanok, akik jó embernek tűnnek és tényleg azok. Vannak akikből árad a rosszindulat és tényleg elvetemült empátiahiányosak, akik csak azért nem ölnek mert a törvény bünteti. Vannak olyanok is, mint te kérdező. Vannak olyanok is, akik nálad is durvábbak, kedvesnek tűnnek, aztán kiderül, hogy nem csak gondolatban erőszakos, hanem meg is teszi. Olyan is van, aki ridegnek tűnik, közben meg vannak érzelmei, nem bántalmazó, csak nem mutatja ki. Túl sokfélék vagyunk, ahhoz, hogy általánosan levonjunk egy következtetést az eseted alapján.

Én nem küldelek pszichológushoz. Ha együtt tudsz ezzel élni, nem zavar a mindennapokban és nem bántasz senkit sem, sem szóval, sem tettel, akkor azt gondolsz, amit akarsz. Az csak gondolat.

2023. dec. 26. 23:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj veled, kicsit antiszoc vagy de majd kihevered, vagy nem! :)
2023. dec. 27. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem sértésből, de én az ilyen embereket nevezem "agresszív kismalacnak". Látszik, hogy ott van bennük a végtelen feszültség és agresszió, de annyira jelentéktelenek, hogy senki felé nem tudják azt kiadni. Általában ez a tinikor velejárója és majd kinövik.
2023. dec. 27. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Kitalálom, Norman-nek hívnak és az anyáddal élsz!
2023. dec. 27. 01:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, csak lehetnek. Lehetnek ilyenek olyanok is.

Lehet kívülről a legkedvesebb, legártatlanabb, és közben meg egy gonosz valaki.

És lehet valaki kívülről a legkedvesebb, legártatlanabb, és tényleg az.

2024. jan. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!