Néked is herótod, undorod van ettől a sok álszent karácsonyi, karácsonyi témájú zenétől ami ilyenkor a csapból is folyik?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 18:45
1/16 anonim válasza:
Nem hallgatok karácsonyi zenéket úgyhogy nincsen.
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Igen, főleg, hogy három napig a búcsús ugyanazt a lemezt tette fel, mint ami a boltokban is ment.
7/16 anonim válasza:
Nekem az olyanoktól van herótom, akkor sírva, önsajnáltatva kiírnak ide egy kérdést.
A karácsonyi zenék nem álszentek, legfeljebb veled van a baj. Neked van a múltadban olyan trauma, ami miatt nem szereted a karácsonyt.
8/16 anonim válasza:
Nem. Amúgy is rühellem a tipikus rádiós tucatzenét, és max a boltokban hallom őket, szóval a sok karácsonyi szar max csak egy kis változatosság.
De amúgy engem is ezerszer jobban irritál hogy a net gyakorlatilag használhatatlan egy teljes hónapig, mert annyian önsajnáltatnak a karácsony körüli mizéria miatt.
9/16 anonim válasza:
A zenéktől nem. Mi bajod a zenékkel? Nekem az álszent emberektől van herótom.
10/16 anonim válasza:
Nem, mert depresszióskent semmit nem érzek belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!