Rosszul lesznek a magyarok, hogy 2 napig nem lesz bolt, zárva lesz minden, 2 napig otthon kell ülni? Most már covid korlátozások óta eltelt több mint 2 év, de látszik, hogy még most se tud otthon ülni a magyar...
Biztos lehetsz benne.
Egyesek képtelenek arra, hogy mondjuk 3-4 nappal korábban megvegyék ami kell.
A kérdésedben azt nem értem, miért kellene OTTHON ÜLNI azért, mert nincsenek nyitva üzletek? NEkem a szabadidö, a kimozdulás NEM a bevásárlás, az csak egy szükséges rossz!.
Azt meg kimondottan jónak tartom, hogy a bolti dolgozóknak is lesz kis szabadideje az üennepek alatt.
A vásárlási láz az előretervezés hiánya, vagy maga a lehetőség hiányának járulékos pánikreakciója. Vagy igen, nekem így a betegségek miatt most fogyott el a 4 fős családban 1 hét alatt 3csomag papírzsepi, tetszik, vagy sem, elmegyek ma bótba, mert kell...
Az otthon ülést nem értem hogy jön ide, a boltba járást érted ezalatt is, vagy ülsz otthon bezárva, ahogy szerinted mindenkinek kellene, és zavar, ha meglátsz egy lelket is az utcán? - mondjuk ha te már otthon ülsz, akkor vajmi keveset zavarhatnak téged az emberek a boltban is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!