Eldobálod a cigarettacsikket?
Figyelt kérdés
Őszintén...2023. dec. 20. 11:43
11/24 anonim válasza:
A gyakorin és hasonló fórumokon soha nincsen olyan, aki eldobálja a csikkeket, mindenki kulturáltan dohányzik. Ettől még tele van az ország csikkekkel
12/24 anonim válasza:
Igen szinte mindig, mert nincs kuka nagyon szívesen el dobnám ha lenne, de gondolj bele aki cigizik az bárhol rá gyújt az utcán mindenhol nem lehet kuka.
13/24 anonim válasza:
Ha van a közelben kuka, rögtön kidobom, vagy ha már a végefelé járok akkor megállok mellette arra a fél percre és mikor végeztem, kidobom. Ha nincs kuka a közelben, akkor a cipőm talpán elnyomom, aztán bedobom a hátizsákom oldalzsebébe. Ha már mindenem bűzlik a cigitől (feltehetően a táskám is, lévén rajtam van), akkor igazából olyan mindegy. Arra sose tudnám rávenni magam,hogy szemeteljek.
14/24 anonim válasza:
Tereát szívok, azt visszarakom a saját dobozába, ha nincs kuka kéznél, mivel nem büdös (égett szaga van, de csak ha megszagolom, nincs az a jellegzetes csikkszag, nem veszi át a többi), nem tudom, mikor volt olyan utoljára, hogy eldobtam volna, a rendes ciginél még előfordult.
15/24 anonim válasza:
Hiába eldobjátok a csikket, de a kátrány még ott marad bennetek és a rák dolgozik, terjeszkedik.
16/24 anonim válasza:
Nem dohányzok, de azért eldobálom.
17/24 anonim válasza:
Nem vagyok rá büszke de igen. Igyekszem ezen kívül nem szemetelni.
18/24 Szolovjov válasza:
Meg kell enni, mint Bartos szokta.
19/24 Senior Séf válasza:
31 éve leszoktam. Azelőtt se dobáltam el, de azóta különösen rühellem, ha ilyet látok. Megtörtént, hogy megálltam az autóval és felvetettem a suhanccal a dohánybolt bejárata előtt a kuka mellé ejtett csikket.
20/24 anonim válasza:
"31 éve leszoktam"
Hát jó egészségre ne számíts és 60 év felett mutatkozik majd meg a cigi eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!