Szerintetek az ilyen lánynak mi a baja?
16 éves tini lány Snap chaten beszéltem vele és gyilkosnak képzeli magát mert a hangok a fejében ezt mondják neki hogy ölj.
De azt mondta orvoshoz nem megy kivizsgálni magát mert akkor fél,hogy bent tartanák.
Szerintem NE(!) tarts vele kapcsolatot!
Hány éves vagy? Sohasem tudhatod azt sem, hogy esetleg egy intelligens robottal van dolgod... nem hinném, hogy veszélytelenek!
Lehet csak menőnek hiszi így magát. Ismertem olyan csajt aki olyanokat mondott hogy örülne, ha megerőszakolná a kedvenc ènekese. Kikötözhetnè egy fához, vèresre dughatná, stb. Azóta 2 gyerekes anya, van fèrje, munkája.
Tehát lehet csak ilyen hülye.
Az is lehet, hogy tènyleg mentális problèmái vannak. Mivel csak 16, èn írnèk a gyámügynek emailt a beszèlgetèseket mellèkelve. Nèzzenek utána. Mèg a vègèn elkezd macskákat kínozni, ölni a "hangok" miatt. Ha beteg akkor talán kiderül, ès elkezdik kezelni. Ha ökör, akkor meg remèlhetőleg visszább vesz a bejelentès után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!