Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ennyire félős?

Miért vagyok ennyire félős?

Figyelt kérdés

Tegnap, kellemetlen helyzetbe hozott, egy ismerősöm, és nagyon meg alázva éreztem magam, a többi ember előtt, akik ott tartózkodtak velem.

Hazafelé menet, megkérdeztem az ismerőst, hogy miért hozott ekkora kellemetlen helyzetbe, neki csak simán az volt a válasza hogy "(azért"). Én meg egyszerűen lefagytam, és egy igen intenzív félelem érzet lett úrrá rajtam. Azonnal haza jöttem. Nagyon gyűlölöm, ezt a tulajdonságot magamba,(Ha lehet így nevezni) mert egyszerűen, nem tudok ki állni az igazamért, és bárkinek a szemébe mondani azt amit érzek. Egyszerűen arra gondolok, hogy mi van ha megűt stb.

Mi lehet, ennek az egésznek az oka, és hogyan lehetne változtatni? Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. Ja és igen gyáva vagyok

20F

2023. dec. 16. 08:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Kommunikációs hiba. Nincs olyan kérdés hogy miért hozott ilyen helyzetbe
2023. dec. 16. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt kellett volna mondani, hogy ha még egyszer ilyent csinálsz, letépem a farkadat és megetetem veled.
2023. dec. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!