Mit vársz a 2024-es évtől?
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 22:44
12/23 anonim válasza:
Remélem találok végre egy hozzám való, kedves nőt akivel egy hullámhosszon vagyunk. A munkában azt remélem, hogy jó helyeken dolgozok majd a gyárban és fizetésemelés is kapok majd. Azt is várom még hogy a munka mellett jut majd elég idő a hobbijaimra és a kutyámra is, jó lenne több szabadidő. Azt hiszem ennyi. :)
14/23 anonim válasza:
Többnyire azt Ami eddig is megvolt:) szerető házastárs, imádott munkahely, 2 tündéri kiskutya🥰, hobbik amik boldoggá tesznek. És egy extra: eldöntöttem, hogy többet szeretnék mozogni, az utóbbi időben ellustultam a sportolást sajnos, de ez nem maradhat így.
15/23 anonim válasza:
"Itt élek én nem vártam mást..." (Bikini: Valahol Európában).
16/23 anonim válasza:
Az évtől semmit, magamtól annál többet.
17/23 anonim válasza:
Tűnjenek el végre az értelmi korlátoltak erről az oldalról.
18/23 anonim válasza:
Csak egy szam valtozik amugy meg megy tovabb minden.. ez nem ilyen hatarvonal azert mert valaki kitalalta.. Am az orszagba valszeg egyre szarabb es dragabb lesz minden. Szeremcsere ram nemnagyon van hatassal
19/23 anonim válasza:
Az évtől nem várok semmit,inkább magamtól. Szeretném jobban összeszedni magamat. Látok esélyt elég sok sikerre,pénzre.
20/23 anonim válasza:
Ebben az országban felesleges bármit is várni. Évről éve élhetetlenebb.
De legalább lesznek szuper környezetszennyező, rákkeltő, külföldiekkel munkát a magyaroktól elvevő akkugyáraink, hurrá hurrá, lehet örülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!