Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a férfiak akik boltban...

Azok a férfiak akik boltban dolgoznak eladóként, árufeltöltöként, nekik nem problémás társat találniuk a mai anyagias világban olyan alacsony fizetés mellett?

Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

"Jó de a nők nagy része azért elvarja a férfi biztositsa az anyagi hátteret. De olyan kevés fizetésből hogyan tudnának bármit felmutatni?"

Reménykedem,hogy azért nincs elkrvulva a legtöbb nő.Ma már mindenki dolgozik,normális esetben nem csak a férfinak kell biztosítania az anyagi hátteret.Az nem egyenlőség,hogy "A mocsok férfiak így meg úgy,legyünk egyenlőek,de azért mégiscsak ők keressenek többet,mert az a férfias"

2023. dec. 15. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Árufeltöltő vagyok és a párom szerint nagyon jól keresek az én nettó kb. 240 ezer forintos fizetésemmel. Folyton mondja mennyire vastag vagyok, igazán megvehetnék neki még ezt vagy azt is.
2024. ápr. 14. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Sztem ők azért nem keresnek rosszul.

Ha van mellé egy örökölt ingatlan az egy teljesen jó élet. Ha meg keveslik,még mindig elmehetnek raktárosnak..raktáros ismerősöm félmillio felett keres.

2024. ápr. 15. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!