Azok a férfiak akik boltban dolgoznak eladóként, árufeltöltöként, nekik nem problémás társat találniuk a mai anyagias világban olyan alacsony fizetés mellett?
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 20:49
11/13 anonim válasza:
"Jó de a nők nagy része azért elvarja a férfi biztositsa az anyagi hátteret. De olyan kevés fizetésből hogyan tudnának bármit felmutatni?"
Reménykedem,hogy azért nincs elkrvulva a legtöbb nő.Ma már mindenki dolgozik,normális esetben nem csak a férfinak kell biztosítania az anyagi hátteret.Az nem egyenlőség,hogy "A mocsok férfiak így meg úgy,legyünk egyenlőek,de azért mégiscsak ők keressenek többet,mert az a férfias"
12/13 anonim válasza:
Árufeltöltő vagyok és a párom szerint nagyon jól keresek az én nettó kb. 240 ezer forintos fizetésemmel. Folyton mondja mennyire vastag vagyok, igazán megvehetnék neki még ezt vagy azt is.
13/13 anonim válasza:
Sztem ők azért nem keresnek rosszul.
Ha van mellé egy örökölt ingatlan az egy teljesen jó élet. Ha meg keveslik,még mindig elmehetnek raktárosnak..raktáros ismerősöm félmillio felett keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!