Szerintetek tényleg ilyen nagy dolog a magasságom?
Figyelt kérdés
23/F vagyok és kb magasabb vagyok mindenkinél. Nagyon ritka hogy velem egy magas embert lássak. Vmelyik nap megmértem magam. 207 cm magas vagyok. Ez tényleg olyan nagy dolog csak mert az utcán úgy szoktak leszólítani a magasságom miatt. Már elég zavaró2023. dec. 13. 18:29
11/12 anonim válasza:
Az biztos,hogy kitűnsz a tömegből.Sok ember meg szeret "bálványokat" szerezni magának.De az számít,hogy milyen ember vagy.Én 170 cm alatt vagyok(férfi)volt olyan 2 m feletti férfi kollégám, akit nagyon nem bírtam,és nem azért,mert irigy voltam a magasságára,hanem a viselkedése miatt.
12/12 anonim válasza:
Hát tényleg extrém, ezt nyilván te is érzékeled. Feltűnő leszel mindig mindenhol, ezt meg kell tanulnod kezelni, de lehet ebből előnyöd is, pláne ha látszik, hogy van önbizalmad, büszkén “viseled” a magasságodat. Csomó sportban is előny a magasság, pl a legtöbb labdajátékban.
Akik emiatt leszólítanak, azok mondjuk szerintem bunkók, nem neked kell miattuk kellemetlenül érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!