Szerintetek az Eszter név ma is megállná a helyét? Abecézéséről az Esztiről mi véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 23:20
11/19 anonim 

válasza:

Ez egy kortalan név. Minden korosztályban gyakori és megállja a helyét. Az Eszti pedig egy kedves becenév. Add bátran a nevet.
12/19 anonim 

válasza:

2 eszetert ismertem. Az egyikkel már nem beszélünk és jól teszem, mert értelmetlen. Nekem a névről a hülyeség és az ostobaság jut eszembe mert az a személy olyan volt sajnos. Ezért nem adnám. De ettől elvonatkoztatva normális név. Ha neked nincs eszter nevű emberrel negatív élményed, akkor minden rendben.
13/19 anonim 

válasza:

Nagyon béna név, 90 évesekhez illik.
14/19 anonim 

válasza:

Így hívnak. Szerintem szép és kortalan név, ahogy többen is írták. Az Eszti becézést ki nem állhatom, mégis mindig így hívtak a tanárok meg az osztálytásaim, akármilyen iskolába jártam. Emiatt meggondolandó, hogy adjam-e a gyerekemnek (ha nem akarom, hogy esztizzék).
15/19 Kései Sirató 

válasza:

Öregasszonyos, nem szép ez a név.
Az Eszti hangzása meg nagyon falusias.
16/19 anonim 

válasza:

Persze,hogy megállja.Eszterminátor.
17/19 anonim 

válasza:

Esztike, Juliska, Mariska - ezek múlt századi szolgákhoz illő nevek.
18/19 anonim 

válasza:

Bizonyos vezetéknevekkel különösen jól hangzik, pl. Szem Eszter, Kohl Eszter, Nemere Eszti stb.
19/19 anonim 

válasza:

Ma már sokkal szebb nevekből is lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!