Lefekvés után, elalvás előtt mire gondolsz általában a leginkább?
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 15:08
11/14 anonim válasza:
Általában az aznapi ugróedzésemet/ lovaglásomat gondolom végig, lovas dolgokat.
Majdnem minden nap lovagolok és 2 paccer gazdája vagyok.
Ha ezek után sem alszom el, akkor álmodozom valamiről, rosszabb esetben régebbi szituációkon rágódok.
12/14 anonim válasza:
Formakra, fenyekre, kaleidoszkop-szeru absztrakt dologra. Ezt ovodasan csinaltam eloszor. Nem tudatos, nem tudok parancsszora meditalni meg mindfulnesskedni. De mikor ezt magamtol at tudom elni egy olyan filing jon, ami atvisz az alvasba.
13/14 anonim válasza:
Sorozatozom vagy olvasok és abba belealszom, szex után "kidőlök", de ha nincs lehetőség ezekre akkor nyugtalan vagyok, nem szeretek egyedül maradni a gondolataimmal... Ilyenkor hogy megnyugodjak imádkozom.
14/14 anonim válasza:
ritkán kell bármire gondolnom. Pontosabban a legkönnyebb úgy elaludni, hogy semmire nem gondolsz. Ezt a módszert használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!