A magyar férfiak a legsármosabbak Európában - ennek mennyi a valóságalapja?
Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 12:47
11/23 anonim válasza:
#10 Én minden nap fürdök, nem vagyok se dohányos, se alkesz. Dugunk?
12/23 anonim válasza:
10.
Az olasz férfiak nagyon ápoltak, illatosak, jól öltözöttek.
Ne keverd a cigókkal meg a migrikkel az eredeti olaszt.
13/23 anonim válasza:
13-as, aszt te csak hiszed.
Az Olaszok, már azzal is elvannak telve maguktól, hogy más Európai csajok oda vannak értük. Márkás ruhákban járnak, de higénia aza békasegge alatt van nekik.
14/23 anonim válasza:
Pont valamelyik nap az utcán sétálva elmélkedtem, hogy így lassan a 30-hoz közeledve mennyi gusztustalan, ocsmány pasas él ebben az országban. A nagy részük igénytelen, de amelyik még ki is néz valahogy van egy ilyen tipikus ki ha én nem személyiségük. Mindegyik elhiszi magáról, hogy ő isten ajándéka meg a “nőnek a konyhában a helye” “egy nő neki ne mondja meg mit csináljon” stb. :D
15/23 anonim válasza:
A nőnek valóban a konyhában a helye, ultra gáz ha nem tud főzni.
16/23 anonim válasza:
Aki nem tud magára főzni, mosni, az életképtelen, gyerekes, nemtől függetlenül.
Mondjuk a legtaszítóbb az a típus, aki mástól el is várja azokat, amire ő nem képes vagy lusta rá.
17/23 anonim válasza:
És mi a férfi dolga? Ugye nem az, hogy munka után leül a tv elé sörrel a kezében?
19/23 anonim válasza:
Sajnos sok magyar férfi csak a tanulatlan proli szakmunkás szintjén van, és ez nagyon taszitó az igényes, szép nőknek, sőt konkrétan minden nőnek.
20/23 anonim válasza:
Fiatalon nem csúnyák szerintem, de 35 felett igazi rémségekké válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!