Hogy legyek szimpatikus az embereknek?
Figyelt kérdés
Sajnos általában nem vagyok az. Ha igen akkor viszont nagyon. Érteni kell a humoromat meg a stílusomat. Nem vagyok bunkó nem sértegetek senkit. Nagyon kiül az arcomra minden érzelem lehet ez a baj. Illetve én amúgy kommunikatív vagyok, csak idegenekkel nem egyből, és ha elkezdek velük beszélgetni, furcsállják. Önbizalmam nincs sok.
28/N
2023. dec. 3. 17:17
1/4 anonim válasza:
Mindenkinek szimpatikus soha nem leszel, de ha van egy normális barátságos és kedves természeted akkor sokaknak az lehetsz elsőre, de ha nem vagy ilyen akkor ne akard magadra erőltetni.
2/4 anonim válasza:
Akkor előbb önbizalmat építs.
Ha magadnak szimpatikus vagy, másnak is az leszel. De nem mindenkinek. És ne is akarj.
3/4 anonim válasza:
Nekem sincs önbizalmam. Szerintem add magad és majd úgyis elfogad aki elfogad.nem kell mindig megfelelni nem is tudsz mindenkinek.nem veled van a baj.
4/4 anonim válasza:
Önbizalomnövelésre jó a sport, abból is a küzdősport/önvédelem.
Ne másnak, hanem magadnak felelj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!