Miért gáz ha valaki még 25 fölött is a szüleivel él?

És mennyiért bérled, vagy miből vetted, ha a tiéd?
Mert minimálérre aligha kapsz hitelt, és bérelni sem tudod.
Talán akkor, ha valami nagyon, rossz környéken van, penészes, igénytelen lakásról van szó.

11,pont ezaz. Ki mondta, hogy minimálbéren vagyok?
és mint írtam, nem egyedül kell ekkora lakást venni vagy bérelni. Egy főre minek 2.5 szoba? Ketten meg csak megoldjuk már..

Én a garzon lakásról beszéltem, ami 1 szoba, nem 2,5.
Szerinted az hány embernek való?

Nem, a garzon nem való párnak.
Az egyedülálló embernek is kevés.
Más kérdés, hogy vannak igénytelen emberek, akik párként nyomorognak egy ilyen kis lakásban.

Nem szegény, hanem igénytelen!
Ha nem lenne rá kereslet a lakáskiadók nem tudnák ennyiért kiadni!
Az igénytelent mentális szinten értem, amikor az embernek nincs igénye privát szférára.
Otthon van saját szobája, de ő inkább összeköltözik egy lyukba a párjával.
A szegény ember nem megy albérletbe, hanem a szüleivel marad!
ma 11:55
Én is igy látom,de itt hiába irod a gyakoris okosoknak ahol mindenki 500 ezer fölött keres havonta...

le se szarom, kicsit tudatlanok az ilyen emberek és imádnak okoskodni, mert az legalább megy nekik
speciel én mentális beteg vagyok, próbálok minden nap túlélni, szüleimnél lakom és jelenleg ők tartanak el, valahogy nincs kapacitásom szégyenkezni, nem kell ezzel foglalkozni
most igazából milyen minőségben okoskodik az, aki nem is ismer? nyilván nem is barátkoztok, hogy jön ahhoz valaki, hogy ismeretlenül beleszóljon a másik életébe és megakarja neki mondani, hogy mit csináljon, meg ciki ahogy él stb
nemtom nekem ez mindig is fura volt, hogy valaki annyira megmondó ember akar lenni, hogy azt hiszi hatással lehet másokra
az persze más kérdés, ha valami mamahoteles nyomul, de ez nyilván ok, hogy nem akarsz tőle valamit, mert hát más az igényed és hát ha elutasítasz valakit, akkor azért szokás néha elmondani miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!